USHAN ÇAKIR AVLU DİZİSİNDE!


Güncelleme: 22 Şubat 2019 : 02:09
0

Perşembe akşamları Star ekranında yayınlanan başrollerinde, Ceren Moray, Nursel Köse ve Demet Evgar gibi oyuncuların yer aldığı “Avlu” dizisine oyuncu transferleri her bölüm artıyor. Medyatava’dan Birsen Altuntaş’ın paylaştığı habere göre, Ushan Çakır diziye dâhil oldu. İşte detaylar..

HANGİ ROLDE OYNAYACAK?

Genç oyuncunun, kendi adaletini sağlamaya çalışan kadınların hikayesini konu alan Avlu dizisinde, “Komiser Tolga” karakterini canlandıracağı söyleniyor. Önümüzdeki hafta yayınlanacak olan 32.bölüm itibariyle izleyici karşısına çıkması bekleniyor. Şimdi Ushan Çakır kimdir? Daha önce hangi dizilerde rol aldı? Açıklayalım.

USHAN ÇAKIR KİMDİR?

23 Mayıs 1984’te İzmir’de dünyaya gelmiştir. Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Oyunculuk bölümünde tamamlamıştır. Pek çok tiyatro oyununda görev yapmıştır.

OYNADIĞI DİZİLER

Dizi oyunculuğuna 2003 yılında, Bir İstanbul Masalı dizisiyle başlamıştır. 2005 yılında ise başrolünü Nurgül Yeşilçay’ın oynadığı Belalı Baldız isimli dizide yer almıştır. 2008 ve 2009 yılları arasında bir polisiye dizisi olan Gece Gündüz’de Yavuz karakterine hayat vermiştir. 2011 yılında, yönetmen ve senaristliğini Onur Ünlü’nün üstlendiği “Celal Tan ve Ailesinin Acıklı Hikayesi” filminde “Okan” rolünü canlandırmıştır. Bu filmde, Selçuk Yöntem, Bülent Emin Yarar ve Ezgi Mola gibi isimlerle çalışma fırsatı bulmuştur. Aynı sene içerisinde, geniş kitlelerce büyük beğeni toplayan Leyla ile Mecnun dizisinde oynamıştır. Ali Atay, Ahmet Mümtaz Taylan gibi isimlerle bu yapımda çalışmıştır. Ancak, aralarında kavga çıkması nedeniyle Ezgi Asaroğlu ve Beste Bereket ile birlikte, bir süre sonra diziyle yollarını ayırmıştır. Uzun Hikaye, Dedemin İnsanları gibi sinema filmlerinde de rol almıştır. 2015 yılında Atv’de yayınlanan Kara Ekmek dizisinde Özlem Yılmaz’la beraber oynamıştır. 2016’da Muhteşem Yüzyıl Kösem’de Hezarfen Ahmet Çelebi rolünü başarıyla canlandırmıştır.