Ünlü Şarkıcı İstanbullu Gelin’de! Yeni Bölümde Neler Olacak?


Güncelleme: 22 Kasım 2018 : 21:17
0

Star TV‘nin büyük beğeniyle izlenen dizilerinden İstanbullu Gelin’e sürpriz konuk. Cuma akşamlarının beğenilen dizisi İstanbullu Gelin‘e ünlü bir şarkıcı misafir oyuncu olarak katılıyor.

Başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin, Salih Bademci gibi ünlü isimlerin yer aldığı İstanbullu Gelin dizisine sürpriz isim.

MİSAFİR OYUNCU GELİYOR

23 Kasım Cuma akşamı yayınlanacak 63. bölümü ile sevenleriyle buluşacak olan diziye rock müzik şarkıcısı Aylin Aslım misafir oyuncu olarak katılacak.

AYLİN ASLIM’IN ROLÜ NE?

Sahnelerin yıldız isimlerinden olan Aylin Aslım dizide İpek (Dilara Aksürek) karakterinin kuzeni Gülbin karakterine hayat verecek.

İSTANBULLU GELİN’İN YÖNETMENİ KİM?

Yapımcılığını O3 Medya, yönetmenliğini ise Zeynep Günay Tan’ın yaptığı İstanbullu Gelin dizisinin senaryosu ise Deniz Akçay Katıksız’a emanet.

BORANLAR KONAĞA GERİ DÖNÜYOR

İstanbullu Gelin dizisinin geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümünde Boranlar konaklarını Adem’den geri almışlardı. Bu hafta konağa dönüş hikayelerini ve konakta verilen bir daveti izleyeceğimiz bölümde ne gibi sürprizler olacak?

NASIL BİR KARAKTER ORTAYA ÇIKACAK

Şarkıcı Aylin Aslım diziye nasıl bir karakterle giriş yapacak?

Bilindiği gibi İstanbullu Gelin‘in son iki bölümünde ünlü şarkıcı Yeşim Salkım konuk oyuncu olarak yer almıştı.

YEŞİM SALKIM DA KATILMIŞTI

Yeşim Salkım dizide Ülfet karakterinin eşinin sevgilisi Sedef rolüyle izleyiciyle buluşmuştu.

YERİNİ SAĞLAMLAŞTIRDI

Cuma günleri reyting listelerinde de iyi sonuçlar elde eden ve kemik bir izleyici kitlesine sahip olan dizinin hayranları her geçen gün artıyor.

Tempolu senaryosu ve usta oyunculuklarıyla her hafta adından söz ettiren İstanbullu Gelin bakalım yarın akşam yayınlanacak bölümüyle izleyicilerden geçer not alabilecek mi?

AYLİM ASLIM KİMDİR?

Aylin Aslım, 14 Şubat 1976 tarihinde Almanya‘daki Lich adında küçük bir kasabada dünyaya geldi. Bir yaşında iken ailesi Türkiye’ye taşındı. Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesi‘nden mezun olduktan sonra müzik tutkusu ağır bastı. 1996‘da beş kızdan oluşan Zeytin isimli rock grubunda yer aldı.

1998 yılında Roxy Müzik Günleri’nde 2.’lik ödülü kazandıktan sonra aynı yıl “Süpersonik” adlı grubu kuran Aslım, alışılmadık elektronik altyapılı parçalardan oluşan repertuarıyla büyük ilgi gördü.

2000 yılında Power Records’la yaptığı anlaşma sonrasında Gelgit adlı albümünü hayranlarıyla buluşturan Aslım, albümden çıkan Senin Gibi ve Zor Günler isimli 2 single’la sesini geniş kitlelere duyurdu.

2003 yılındaysa Mor ve Ötesi, Athena, Bülent Ortaçgil, Vega, Feridun Düzağaç, Bulutsuzluk Özlemi ve Koray Candemir‘le birlikte “Savaşa Hiç Gerek Yok” isimli single çalışmasını yaptı.

Aslım 2003 yılında ilk albümü Gelgit’teki elektronik şarkıları “Süt’lü” adını verdiği proje dahilinde rock versiyonlarıyla yeniden yorumladı. Yunanlı pop müzik sanatçısı “Teresa”, Aslım’ın Senin Gibi isimli 45’liğini Yunanca seslendirdi.

Aylin Aslım, ünlü yönetmen Fatih Akın‘ın “Duvara Karşı” filminin soundtrack’inde, “Senin Gibi” adlı şarkısıyla da yer aldı.

2005 yılı sanatçıyı müzikal anlamda farklı bir yöne götürdü. Zira ikinci stüdyo albümü “Gülyabani” elektronik değil sert ve progressive rock soundlarıuşan albüm yeni soundlarıyla büyük ilgi gördü. Aslım aynı yıl 2005 de Teoman‘ın yönetmen koltuğuna oturduğu ilk filmi “Balans ve Manevra” filminde rol aldı ve filmin Pasaj Müzik tarafından yayınlanan soundtrack’inde “Bazı Yalanlar” isimli şarkıyı yorumladı.

2009 yılında Canını Seven Kaçsın adlı üçüncü stüdyo albümünü çıkarttı. 2013’ün Mart ayında 4. solo albümü “Zümrüdüanka”yı yayınladı.