Ünlü Oyuncu Üçüncü Kez Baba Oldu!


Güncelleme: 28 Kasım 2018 : 13:12
0

Ekranların aranılan oyuncularından Peker Açıkalın üçüncü kez baba olmanın sevincini yaşadı.

Ünlü aktör Peker Açıkalın‘ın babalık sevinci!

Komedi dizilerinin ve sinema filmlerinin başarılı oyuncusu Peker Açıkalın, geçtiğimiz gün üçüncü bebeğini kucağına aldı. Önceki evliliklerinden iki kız bebeği bulunan Peker Açıkalın bu defa erkek bebek babası oldu.

İKİ KIZI VARDI

Peker Açıkalın’ın daha önce yaptığı evliliklerden Narin Şeker ve Perim Yakut adında iki kızı var.

BEBEĞİN ADI NE OLDU?

Peker Açıkalın ile eşi Çiğdem Koç erkek bebeklerine Enver Peker adını verdi.

EŞİ DUYGULARINI PAYLAŞTI

Peker Açıklalın’ın eşi Çiğdem Koç mutlu haberi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla herkese duyurdu.

İşte Çiğdem Koç’un mutluluğunu paylaştığı o sözler: “En güzel ve gerçek sanat anne ve baba olmakmış.en güzel eserleri de dünyaya bir yavru getirmekmiş. hoş geldin dünyamıza, hayatımıza, ömrümüze ..iyi ki ki geldin oğlumuz Enver Pekerimiz. iyi ki doğdun. Rabbimize şükürler olsun.” notunu düştü.

PEKER AÇIKALIN KİMDİR?

1963 yılında Kars’ta dünyaya gelen Peker Açıkalın, ilkokul ve lise eğitiminin ardından küçük yaşlardan itibaren sanata ilgi duyduğu için İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’na girdi ve buradan mezun oldu.

Mezun olduktan sonra Nedim Saban, Taner Barlas ve Ali Poyrazoğlu tiyatrolarında oyunculuk yapan Açıkalın, 1992 yılında “Kim Bunlar?” isimli televizyon programı ile TRT 1 kanalında ilk kez ggeniş kitlelerin önüne çıkmıştır.

GAFFUR İLE EFSANE OLDU

Kariyeri boyunca; Gülşen Abi, Çiçek Taksi, Ekmek Teknesi, Ev Hali, Mert ile Gert, Türkün Uzayla İmtihanı, Yahşi Cazibe, Yalan Dünya gibi birçok dizi projesinde yer alan Peker Açıkalın’ın en bilinen ve akıllarda en çok kalan dizisi ise Avrupa Yakası oldu.

Avrupa Yakası’nın ardından TRT 1 ekranlarında yayınlanan, baş rollerinde Emre Altuğ ve Ragga Oktay’ın bulunduğu Mert ile Gert dizisinde Zihni Göktay ‘ın oğlunu olarak karşımıza çıkan Peker Açıkalın, Yahşi Cazibe dizisinde “Peker Pekmez” ve Türk’ün Uzayla İmtihanı dizisinde “Ziya karakterini canlandırmıştır.

SİNEMA FİLMLERİ

Dizi projelerinin yanı sıra çok sayıda sinema filminde de rol alan Peker Açıkalın; Kara Kentin Çocukları, Hababam Sınıfı Merhaba, Hababam Sınıfı Askerde, Hababam Sınıfı Üç Buçuk, Maskeli Beşler İntikam Peşinde, Maskeli Beşler: Kıbrıs,Türkler Çıldırmış Olmalı, Polis Akademisi Alaturka ve son olarak da Mahsun Kırmızıgül’ün filmi “Vezir Parmağı”nda rol almıştır.