Uğur Yücel Ekranlara Dönüyor! Usta Aktör Hangi Dizide Rol Alacak?


Güncelleme: 22 Kasım 2018 : 15:28
0

Uğur Yücel yeni bir dizi projesi ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Usta aktörün rol alacağı yeni dizi hangi kanalda yayınlanacak? Ne zaman başlayacak?

Sinema ve televizyon dünyasının en deneyimli isimlerinden olan Uğur Yücel yeni bir dizi için el sıkıştı.

EN SON MUHTEŞEM İKİLİ’DE ROL ALMIŞTI

En son dizi projesi Nefes Nefese‘nin uzun soluklu olmamasının ardından Uğur Yücel’in ne yapacağı merak konusu olmuştu. Yücel, Kanal D ekranlarında yayınlanan ve İbrahim Çelikkol ile Kerem Bursin’in başrollerinde yer aldığı Muhteşem İkili dizisine konuk oyuncu olarak katılmıştı.

Uğur Yücel, Muhteşem İkili dizisinde konuk oyuncu olara yer aldıktan sonra şimdi de yeni bir dizi projesi için kolları sıvadı. Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Uğur Yücel iddialı bir proje ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

UĞUR YÜCEL SETLERE DÖNÜYOR

T Company’nin yapımcılığını yapacağı Masal Çiçeği adı verilen dizi ile el sıkışan usta aktörü hayranları ne zaman ekranlarda izleyebilecek?

MASAL ÇİÇEĞİ DİZİSİNİN KONUSU NE?

Uğur Yücel’in Fikret karakterine hayat vereceği dizinin bir intikam hikayesi olduğu öğrenildi. Suç dünyasını dram türünde anlatacak olan dizinin senaristliğini Altuğ Küçük yapmakta.

YÖNETMEN KOLTUĞUNDA KİM VAR?

Uğur Yücel’in başrolünde yer alacağı Masal Çiçeği dizisinin yönetmen koltuğunda ise deneyimli isim Ömer Faruk Sorak yer alacak.

MASAL ÇİÇEĞİ DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Şubat ayında izleyiciyle buluşması beklenen Masal Çiçeği dizisinin çekimlerinin Aralık ayında başlayacağı öğrenildi.

HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Masal Çiçeği dizisinin Kanal D ekranında yayınlanacağı da gelen haberler arasında.

MASAL ÇİÇEĞİ DİZİSİNİN KADROSU

Kadro oluşturma çalışmaları titizlikle devam eden Masal Çiçeği dizisinin diğer kesinleşen oyuncuları ise Zeynep Eronat, Macit Koper ve Gözde Çığacı oldu.

MASAL ÇİÇEĞİ DİZİSİ NEREDE ÇEKİLECEK?

Masal Çiçeği dizisinin çekimleri Antalya’nın Alanya ilçesinde gerçekleştirilecek.

DİZİNİN YAPIMCISI KİM?

T Company şirketi, Brandcom çatısı altında Bülent Turgut, Serdar Öztürk, İsmail Bayazıt ve Abdullah Buladı tarafından geçen haziran ayında kurulmuştu.