Ufak Tefek Cinayetler’de Telif Hakkı- Yayından Mı Kaldırılıyor?


Güncelleme: 30 Ekim 2017 : 23:32
1

Ufak Tefek Cinayetler’de Telif Hakkı- Yayından Mı Kaldırılıyor? Senaryosu Kopya Mı?  Sezona hızlı bir giriş yapan Ufak tefek Cinayetler de Telif şoku! Start Tv’nin bu sezon ki bomba yapımlarından biri olan ufak Tefek Cinayetler le ilgili ilginç bir iddia ortaya atıldı. Yapımcılığını son yıllarda yaptığı projelerle kendinden oldukça söz ettiren Ay Yapımın üstlendiği, Başrollerini Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen, Bade İşçil, Mert Fırat gibi ünlü oyuncuların paylaştığı, senaryosunu Meriç Acemi’nin kaleme aldığı gerilim, polisiye kategorisinde karşımıza çıkan dizi telif hakkı sıkıntısı ile yüzyüze mi kalacak? Son Haftaların reyting listelerinde tırmanış içinde olan Ufak Tefek Cinayetler dizisi yayından mı kaldırılıyor?

Milliyet Gazetesi’nin önemli yazarlarından olan Sina Koloğlu’nun yaptığı araştırma da, senaryosu yurtdışında yayınlanan Grow Up,  Pretty Little Liars, BigLittle Lies, gibi dizilere benzediğinin farkına varmış ve Ufak Tefek Cinayetler dizisinin senaryosunun kopya çekmiş olabileceğini söylemişti. Merak ettiği bu konuyu, dizinin senaristi Meriç Acemi ile görüşerek dizinin senaryosunun kopya olması söylentilerini kaleme aldı.

Senarist Meriç Acemi den ‘Bunu Bekliyordum’ yanıtını aldı. Acemi, cevabında ek olarak, ülkemizde kısa zaman da başarı yakalamış yapımların sürekli böyle iddialarla karşı karşıya kaldığını ve ülkemizde böyle iddiaların bir trend hale geldiğini belirtti. Ufak Tefek Cinayetler dizisi hakkında ki bu iddia ile ilgili gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz….

 

Comments are closed.