Ufak Tefek Cinayetler Oyuncu Kadrosu, Karakterleri, Konusu


Güncelleme: 1 Ekim 2017 : 14:46
2

Yeni sezonda Star TV‘nin hazırladığı iddialı dizi Ufak Tefek Cinayetler çekimleri bitti. Oyuncu kadrosunu heyecanla beklediğimiz dizinin tek tek açıklamaları geldi. Ufak Tefek Cinayetler dizisi oyuncu kadrosunda yetenekli isimlerin yer aldığını görüyoruz. Bunlardan bazılarını sizler için tanıtacağız.

Başrollerin de Burçin Terzioğlu’nun yer aldığı, yönetmenliğini ise Ali Bilgin ’in yaptığı dizinin çekimleri geçtiğimiz günlerde başladı. Daha sonra dizinin kadın başrol oyuncusu Gökçe Bahadır olarak değişti.

Yeni sezonun iddialı bir giriş yapan Ufak Tefek Cinayetler’in senaristliğini Meriç Acemi üstlenmektedir. Ufak Tefek Cinayetler dizisinin konusu ise kaderin zorla bir araya getirdiği dört farklı kadının zorluklar içinde geçen hayatını konu edilecek.

Star Tv ekranlarında heyecanla beklediğimiz Ufak Tefek Cinayetler Dizisi Oyuncuları ise sizler için haberimizde.

Ufak Tefek Cinayetler Oyuncu Kadrosu

Ufak Tefek Cinayetler Gökçe Bahadır Kimdir?

1981 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Güzelliği ile dikkatleri üzerine toplayan Gökçe Bahadır 171 cm boyundadır. 2011’e Ali Sunal ile evlenmiş ve 2012’de boşanmıştır. Müjdat Gezen Sanat merkezinde oyunculuk eğitimi almıştır. Yaprak Dökümü, Kayıp Şehir, Hatırla Gönül, Aramızda Kalsın, Hayat bilgisi gibi dizilerde oynamıştır.

Ufak Tefek Cinayetler Mert Fırat Kimdir?

1981 doğumlu olan oyuncu 2000 yılında Bizim Evin Halleri dizisindeki Bora rolüyle tanınmaya başlamıştır. Ardından Binbir Gece, Başka Dilde Aşk, Kapalıçarşı, Atlı Karınca, Dedemin İnsanları, Kelebeğin Rüyası, İntikam, Serçe Sarayı gibi birçok önemli yapımda rol almıştır.

Ufak Tefek Cinayetler Yıldıray Şahinler Kimdir?

Ufak Tefek Cinayetler Ferit Aktuğ Kimdir?

Ufak Tefek Cinayetler Selim Bayraktar Kimdir?

Ufak Tefek Cinayetler Tansu Biçer Kimdir?

Ufak Tefek Cinayetler Duygu Sarışın Kimdir?

Ufak Tefek Cinayetler Hayal Köseoğlu Kimdir?

Ufak Tefek Cinayetler Oyuncu kadrosu ile ilgili düşüncelerinizi yorum kısmından paylaşabilirsiniz. Sizce dizi tutar mı? İzlenir mi?

Comments are closed.