Ufak Tefek Cinayetler Oya Ölecek Mi? Oya’ya Ne Oldu? Diziden Çıktı Mı?


Güncelleme: 3 Mart 2018 : 01:20
0

Sarmaşık’ta olaylar aksiyonlar ve planlar tüm hızıyla devam ediyor. Dizinin yeni bölümünde Oya’nın kendinden geçerek yere yığılması izleyenleri şaşırttı. Dizinin takipçileri Ufak Tefek Cinayetler Oya öldü mü?  Oya ölecek mi? Oya’ya ne oldu? sorularına yanıt aradı. Ufak Tefek cinayetler dizisinde artık kimin dost kimin düşman olduğu ayırt edilemezken dizinin son sahnesinde hareketsiz bir halde bulunan Oya’ya ne oldu? Ufak Tefek Cinayetler Oya ölecek mi? İşte detaylar…


Ufak Tefek Cinayetler Katil Kim? Yorum Fan Tahmin Sayfası


Ufak Tefek Cinayetler Oya öldü mü ölecek mi sorularını yanıtlamadan önce dizide olayların bu noktaya nasıl geldiğini hatırlayalım. Ufak Tefek Cinayetler son bölümde Arzu Merve’nin oyununu, Oya’da Burcu’nun planını bozuyor. Sarmaşıkta olaylar iyice çığırından çıkıyor. Merve, Oya ve Arzu ittifakını tek hareketiyle dağıtırken Oya kendine bir düşman daha kazanıyor. Burcu’nun doktorunun Oya olduğunu öğrenen Arzu çılgına dönüyor. Merve’nin gazına gelen Arzu Oya’ya ne yapacak? Sarmaşıkta korkunç bir sır daha gün yüzüne çıkıyor. Ufak Tefek Cinayetler Oya ölecek mi? 

Arzu güvendiği kim varsa tek tek darbe yerken artık yaşadıklarına dayanamaz duruma geliyor. Cinnet noktasına gelen Arzu Oya’ya ne yapacak? Tabi ki Oya ölmeyecek. Burcu, Arzu ve Merve’nin hedefinde olan Oya sadece baygınlık geçiriyor. Dizinin önemli karakterlerinden birine hayat veren Oya daha uzun süre dizide boy gösterecek.

Ufak Tefek Cinayetler Oya ölmeyecek fakat; dostluk ölüyor, dürüstlük ölüyor, arkadaşlık ölüyor, güven ölüyor, kişisel hırsları uğuruna insanlıkları ölüyor. Belkide dizide kimse ölmeyecek ufak ufak inandıkları tüm değerleri öldüreceklerdir. Bunlar da birer cinayet ayılmaz mı?

Ekranların ilgiyle takip edilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler heyecan, aksiyon ve gerilim dolu sahneleriyle izleyenleri ekrana kilitlemeyi başarıyor.

Sizler de Ufak Tefek Cinayetler Oya ölecek mi konusu hakkında kendi görüş ve düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz. Siz Oya&Serhan- Merve&Serhan taraflarından hangisinin yanındasınız?