Ufak Tefek Cinayetler Ölen Serhan Mı? Mert Fırat Diziden Ayrılacak Mı?


Güncelleme: 3 Haziran 2018 : 03:59
0

Ufak Tefek Cinayetler de beklenen sezon finali sonunda geldi. Artık maktulün kim olduğu ortaya çıkacak. Dizinin başından itibaren yaza merhaba partisinde pencereden düşen ismin kim olduğunu merak ettik. Ve sonunda kimin olduğu ortaya çıkıyor. Ufak Tefek Cinayetler ölen Serhan mı? Mert Fırat diziden ayrılacak mı?

Ufak Tefek Cinayetler 5 haziran salı 31. bölümüyle sezon finali yapacak ve kısa bir süre ekranlara veda edecek. Veda etmeden önce maktulün kim olduğu öğrenilecek. Yayınlanan fragmanda Oya ve Merve’nin eteklerindeki taşları bir bir ortaya döktükleri görünüyor. Serhan Oya ve Merve büyük hesaplaşmayı sonunda yaşıyor. Oya, Merve’nin kendisinin alevler içinde yanan arabada bırakıp gittiğini Serhan’a söylüyor.

Serhan duydukları karşısında şaşırırken Merve’ye artık hayatından çıkmasını istediğini ve gerçek sevgiyi Oya’da bulduğunu söylüyor. Fakat Merve asla Serhan’ın sözlerine itibar etmiyor ve yuvasını bozmasına  kesinlikle izin vermeyeceklerini söylüyor. Fakat Oya ilk kez bu kadar sert ve kararlı görünüyor. Pencerenin ödünde Serhan’ın duruyor olması Merve ve Oya’nın birbirine girdiği o anlarda pencereden düşen kişinin Serhan olması çok yüksek ihtimal. Çünkü maktulün kıyafeti siyah ve çok kapalı. Tabi bu tarife uyan Elif ve Merve de var. Fakat Merve’nin ölmediği dizinin başında Komiser Kemal’in “kızlar psikolojileri bozulduğu için hastanede henüz onlar sorgulayamayız” demişti. Ölen kesinlikle Merve değil.

Eğer ölen kişi Elif olursa bu izleyiciye büyük saygısızlık olur. Dizinin son bölümlerinde dahil olan Elif’in maktul olması seyircinin tepkisini çekecektir.

Fragmanın içinde Oya her ne kadar Taylan tarafından boğuluyor olarak görünse de bunun hayal olduğunu düşünüyoruz.  Sizce Ölen kim?