Ufak Tefek Cinayetler Ezgi Kim? Sarmaşığa Yeni ses


Güncelleme: 6 Mart 2018 : 23:25
0

Ufak Tefek Cinayetler oyuncu kadrosunu genişleterek yayın hayatına devam ediyor. Dizinin son bölümünde Ezgi karakteriyle dahil olan oyuncu kim? Salı akşamları izleyenleri ekrana kilitlemeyi başaran Ufak Tefek Cinayetler Ezgi kim? 

Sarmaşıkta olaylar iyice içinden çıkılmaz bir hal almıştır. Merve herkese karşı düşmanlığını ilan etmiş ve yaptığı hamlelerle herkesi saf dışı bırakmayı başarmıştır. Burcu ise tamamen yön değiştirmiş ve Pelin’in yanında yer almaya başlamıştır. Burcu’nun gerçekten hamile olmadığını anlayan Oya nasıl bir hamle yapacak? Merve yüzünden almak istediği evi kaybeden Burcu, Oya’dan kurtulmak için yine soluğu Merve’nin yanında alacaktır.

Her bölümü ayrı heyecan ve ilgiyle izlenen Ufak Tefek Cinayetler Ezgi kimdir? Dizide dengeleri nasıl değiştirecek? Ufak tefek cinayetler dizisinde Ezgi karakterine hayat veren oyuncunun gerçek adı Özlem Çınar’dır. Geçtiğimiz bölüm Sarmaşık’ta Burcu ve Oya’nın almak için uğraştığı evi Merve Ezgi’nin almasını sağlamıştır. Evi kaybeden Burcu deliye dönerken planı tıkır tıkır işleyen Merve’nin keyfi yerindedir.

Ufak Tefek Cinayetler Ezgi kim sorusuna gelince; Özlem Çınar diziye 19. bölümde Merve’nin arkadaşı rolüyle dahil olmuştur. İzmir doğumlu güzel oyuncu dizide uzun süre boy gösterecek. Daha önce Karadayı dizisinde rol alan ve performansıyla büyük beğeni toplayan Özlem Çakır’a yeni dizisi Ufak Tefek Cinayetler dizisinde başarılar dileriz.

Ufak Tefek Cinayetler Ezgi kim sorusunun detaylı yanıtını en kısa zamanda sizlerle paylaşacağız.