Ufak Tefek Cinayetler Esra Kim? Gerçek Adı Sevgilisi


Güncelleme: 2 Ekim 2017 : 15:36
1

Star Tv ekranlarının Ekim ayında başlamasını planladığı dizisi Ufak Tefek Cinayetler, daha yayın hayatına başlamadan büyük ilgi çekti. Ufak Tefek Cinayetler dizisindeki Esra karakterinin kim olduğu ve hakkındaki bilgiler de merak edilmeye başlandı.

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin başrolü için öncelikle Poyraz Karayel dizisinin Ayşegül’ü Burçin Terzioğlu ile görüşülmüştü. Ancak Burçin Terzioğlu son anda diziden vazgeçince yerine Gökçe Bahadır gelmişti. Gökçe Bahadır’ın yanı sıra başrol için başka oyuncular ile de anlaşmalar yapıldı.

Ufak Tefek Cinayetler Oyuncu Kadrosu, Karakterleri, Konusu

Ufak Tefek Cinayetler dizisindeki önemli bir rol alan Esra karakterinin gerçek adı Derya Beşerler. Daha önce başka projelerde de yer alan Derya Beşerler’i sizler için araştırdık.

Ufak Tefek Cinayetler Dizisi Esra Kimdir? (Derya Beşerler Kimdir?)

1987 doğumlu olan oyuncu Yeditepe Üniversitesi Sinema Televizyon bölümünden mezun olmuştur. Kendisi gibi oyuncu olan Zeynep Beşerler’in kız kardeşidir. Gripin grubunun solisti olan Birol Namoğlu ile 2 yıllık birlikteliklerinin ardından evlenmişlerdir.

Derya Beşerler’in ilk oyunculuk tecrübesi 2008 yılında yayınlanan Canım Ailem isimli dizide Duru karakteri sayesinde olmuştur. Ardından Bir Çocuk Sevdim dizisindeki Narin karakterini canlandırmıştır. N’apcaz Şimdi isimli sinema filmi ile beyaz perde tecrübesi de kazanan oyuncu Aşk Emek İster dizisi ile televizyonlara geri dönmüştür.

Gurbette Aşk ve Gecenin Kraliçesi dizilerinde de rol Alan Derya Beşerler, en son 2015 yılında gösterime giren Merdiven Baba isimli sinema filminde rol almıştır. Uzun süre televizyondan uzak kalan Derya Beşerler’e yeni dizisi Ufak Tefek Cinayetler’deki rolü Esra için başarılar diliyoruz.

Siz Ufak Tefek Cinayetler dizisindeki Esra karakterini canlandıran Derya Beşerler için ne düşünüyorsunuz? Oyuncunun performansını beğendiniz mi?

Ufak Tefek Cinayetler Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede?

Comments are closed.