Ufak Tefek Cinayetler Elif Kim? Oynadığı Diziler


Güncelleme: 24 Nisan 2018 : 15:32
0

Başrollerinde Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen ve Bade İşçil’in rol aldığı Ufak Tefek Cinayetler, kadrosunu genişleterek yoluna devam ediyor. Diziye 25. bölümden itibaren Sezin Akbaşoğulları dahil oldu. Sezin Akbaşoğlulları dizide Elif karakterine hayat veriyor. Ufak Tefek Tefek Cinayetler Elif kim? Gerçek adı ve oynadığı diziler

Son olarak Babamın Günahları dizisinde izlediğimiz Sezin Akbaşoğulları, Star TV’nin sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler’le tekrar kamera karşısına geçiyor. Başarılı ve yetenekli oyuncu Sezin Akbaşoğulları dizide Oya’nın okuldan arkadaşına hayat veriyor. Ufak Tefek Cinayetler Elif dizide dengeleri nasıl değiştirecek şimdiden merak ediliyor.

Ufak Tefek Cinayetler Elif kim sorusunu yanıtladıktan sonra Elif karakterinin hayat bulduğu Sezin Akbaşoğulları hakkında detaylı bilgileri sizlerle paylaşıyoruz. 1981 yılında dünyaya gelen Sezin Akbaşoğulları; İzmir Atatürk Lisesinden mezun olduktan sonra Ankara Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümünden 2003 yılında mezun olmuştur. Oyunculuk tecrübesine lise tiyatro ekibiyle oynadıkları “Yine Başladılar Şarkılarına” isimli  oyunla başlamıştır.

İzleyenlerin onu tanıması  2005 yılında yayınlanan Beyaz Gelincik dizisiyle olmuştur. Dizide Ceren Aslanbaş karakterine hayat vermiş ve Erkan Petekkaya ile başrol başrol paylaşmıştır. 2010 yılında “Kavşak” filmindeki rolü ile Altın Koza En İyi Kadın Oyuncu ödülüne layık görülmüştür. Behzat Ç dizisindeki performansıyla da adından söz ettirmiştir.

2014 yılında “Ah Neriman” adlı dizide Perran Kutman,Tarık Ünlüoğlu, Avni Yalçın ile birlikte rol aldı. Cesur ve Güzel, Babamın Günahları dizilerinden önce ,2015 yılında başrollerinde Mehmet Aslantuğ, Sezin Akbaşoğulları, Seçkin Özdemir, Hande Doğandemir, Sarp Akkaya, Barış Arduç, Ekin Türkmen veTomris İncer gibi oyuncuların paylaştığı “Racon: Ailem İçin” dizisinde Sedef karakteriyle izleyici karşısına çıktı.

Yetenekli ve güzel oyuncu son olarak yine Star Tv’de yayınlanan Babamın Günahları dizisinde rol almıştı fakat dizi düşük reytingler nedeniyle kısa sürede final yaparak ekranlara veda etmişti. Kısa bir aranın ardından tekrar kamera karşısına geçen oyuncu Ufak Tefek Cinayetler Elif karakterine hayat veriyor. Dizi için çok uygun bir oyuncu olduğunu ve rolünün hakkını vereceğini düşünüyoruz.

Ufak Tefek Cinayetler dizisine 24 nisan salı akşamı itibariyle dahil olan güzel ve yetenekli oyuncu dizide dengeleri önemli ölçüde değiştirecek. Ufak Tefek Cinayetler Elif, Sarmaşık’ta yaşanan oyunlara ve komplolara nasıl ayak uyduracak? Merve’nin yıllar sonra Elif’i arayıp bulması ve onu Oya’nın üzerine salması yine izleyenlere bu kadar da olmaz dedirtecek. Dizide katil kimdir sorusunun cevabı daha da zorlaşırken ayrıntılı yazımızı buradan okuyabilirsiniz. Tıklayınız >>> [mavitext]Ufak Tefek Cinayetler Katil Kim?[/mavitext]