Ufak Tefek Cinayetler Ece Kimdir? Kariyeri ve Hayatı


Güncelleme: 13 Mart 2018 : 21:55
0

Ufak Tefek Cinayetler reytinglerde son zamanlarda dengeyi kuramasa da yavaş yavaş senaryoda ilerlemeler sağlandı gibi. Diziye yeni karakterler girmeye devam ediyor. Bu hem de diziye heyecan katıyor. Dizide Burcu’nun arkadaşı olarak giriş yapan Ece karakteri kimdir sorusunun cevabını yazımızdan alabilirsiniz.

Burcu hamileliğini saklamak için ciddi sıkıntı yaşamaktadır. Oya her şeyi öğrenmiş ve Burcu’ya süre tanımıştır. 15 gün içerisinde Mehmet’e her şeyi anlatmak zorundadır. burcu ise işlerin sarpa saracağını anlamış ve hemen bir şeyler yapması gerektiğini düşünmektedir.

Ve evlilik sürecini hızlandırma kararı alır. Hemen Mehmet’e bir duygu sömürüsü yapar ve evlenmeyi bebeği için istediğin söyler. Mehmet ise bu teklifi istemese de sırf bebek için kabul eder. Burcu hemen evlilik için hazırlıklara başlar. Alış verişe çıkar ve düğün yerini hazırlar. O sırada yakın arkadaşı Ece ile karşılaşır.

Ece karakteri dizinin 20. bölümü ile senaryoya dahil olur. Ece kimdir? Dizideki rolü nedir? Ece karakterini canlandıran oyuncumuz kimdir? Tüm detaylar en kısa zamanda haberimizde olacaktır.