Ufak Tefek Cinayetler Betül Kim? Betül Aksak Serhan’ın Annesi Gerçekte Kim?


Güncelleme: 20 Şubat 2018 : 20:52
0

Sıra dışı konusuyla ekranların en çok dikkat çeken dizilerinden Ufak Tefek Cinayetler oyuncu kadrosunu genişleterek yayın hayatına devam ediyor. Etkileyici oyunculuklarıyla farklarını ortaya koyan isimlere bir yenisi daha ekleniyor. Dizinin başından itibaren sık sık duyduğumuz Aksak ailesi yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Serhan’ın annesi Betül Aksak rolüyle diziye dahil olan oyuncu kim? Ufak Tefek Cinayetler Betül kim? Ufak Tefek Cinayetler Betül Aksak‘a dair tüm detaylar…


Ufak Tefek Cinayetler Bitmesin Final Yapmasın


Ufak Tefek Cinayetler Betül Kim konusuna gelmeden önce dizinin on bölümünde neler yaşandığını hatırlayalım. 2 kadın bir adam entrikasını en iyi şekilde ekranlara yansıtan Ufak Tefek Cinayetler’de Serhan Oya aşkı dolu dizgin devam ederken Merve gibi bir tehlikenin ne zaman atağa geçeceğini herkes merakla bekliyor. İki farklı kadın iki değişik hareket planı… Serhan’ı yeniden kazanmak için çabalayan Merve ve Serhan’ın her fırsatta soluğu yanında aldığı Oya.

Oya’nın en büyük destekçisi olan Pelin; Merve’yi bitirmek için şeytanın bile aklına gelmeyecek planların peşindedir. Fakat Oya ve Pelin karşılarındaki kişinin Merve olduğunu unutmuş gibiler. Herkesi kendine hayran bırakacak dev planıyla Merve en büyük atağını yapacaktır. Merve’nin sürpriz misafiri kim? Geçtiğimiz bölümlerde Aksak ailesini dizide sıklıkla duymuştuk. Aksak’lar Serhan’ın ailesidir. Biyolojik bağları dışında çocuklarıyla hiç bir bağlantıları olmadığını her fırsatta dile getiren Merve Betül Aksakla neden bir araya geldi? Ufak Tefek Cinayetler Serhan’ın annesi Betül Aksak kim?

Ufak Tefek Cinayetler Betül Aksak karakterine hayat veren oyuncu Dilek Güven. Usta oyuncu Dilek Güven Ufak Tefek Cinayetler kadrosuna Serhan’ın annesi Betül olarak dahil oldu. Dilek Güven 1966 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. 1.66 boyunda ve 63 kg ağırlığındadır. Ankara Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümünden mezundur. 2009 yılından itibaren Ankara Dil Tarih ve Coğrafya fakültesinde eğitmenlik yapmaktadır.

Sayısız dizi, tiyatro ve sinema filminde rol alan Dilek Güven son olarak İkisini de Sevdim dizisiyle izleyici karşısına çıktı. Öncesinde Olacak O Kadar, Son Kayıp, Kayıp Şehir ve Karadayı dizilerinde başarıyla yer almıştır. Şimdilerde Ufak Tefek Cinayetler Betül karakteriyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Dilek Güven’e yeni rolünde başarılar dileriz…

Ufak Tefek Cinayetler Betül