Ufak Tefek Cinayetler Arzu’nun Avukatı Kimdir? Gerçek İsmi Ne?


Güncelleme: 26 Aralık 2017 : 21:24
0

Star Tv’nin 2017 ‘nin 2. yarısında ekranlara merhaba diyen yeni dizisi Ufak Tefek Cinayetler kısa sürede en çok izlenen diziler arasına girmeyi başardı. Bunda elbette dizinin hikayesi ve kurgusunun etkisi olduğu kadar oyuncu kadrosunun da etkisi muhakkak. Dizide ana karakterler kadar yan karakterler de oldukça dikkat çekici. Özellikle öyle bir karakter var ki dillere destan. O karakter Arzu’nun avukatı. Performansı ile göz dolduran karakterin kim olduğu dizinin fanları tarafından merak edildi. Sizler için bu başarılı oyuncuyu araştırdık. Ufak Tefek Cinayetler Arzu’nun Avukatı Kimdir? Gerçek İsmi Ne?

Dizide başarılı performansı ile göz dolduran oyuncu Özlem Tokaslan’dır. Özlem Tokaslan’ı en son oynadığı No: 309 dizisinden tanıtıyoruz. Orada da oldukça yüksek düzeyde performans sergileyen oyuncu Özlem Tokaslan daha bir çok önemli projede yer almıştır.

İsterseniz önce kısaca Özlem Tokaslan’ı tanıyalım. Özlem Tokaslan 1973 İzmir doğumludur. İlk ve orta okulu doğduğ şehir İzmir’de tamamlamıştır. 1997’de bitirdiği Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Bölümü Tiyatro Oyunculuğu Anasanat Dalı’ndayken okulda İnek, Macbeth ve Cengiz Han’ın Bisikleti gibi oyunlarda oynamıştır. Okuldan sonra Van’da sözleşmeli olarak Devlet Tiyatrosunda çalışmaya başlamıştır. Daha sonra Van’da tiyatroya gönül vermiş gençlerle özel bir tiyatro grubu kurmuşlardır.


tıkla>>>Ufak Tefek Cinayetler Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede?<<<tıkla


1998-1999 yılları arasında bu tiyatroda bir çok oyun oynamış ve yönetmiştir. 99-2000 yılları arasında ilk yönettiği çocuk oyununun afiş çalışmalarını da yapmıştır. Daha sonra yavaş yavaş dizi ve film sektörüne giriş yapan Özlem’in oynadığı bazı projeelr şunlardır; Ömre Bedel -2009 (Raziye), Zehirli Sarmaşık – 2011 (Mahinur), Dila Hanım – 2012 (Hayriye), Güzel Köylü -2014 (Dudu Alkan), Görümce (Sinema Filmi) – 2016, Dedemin Fişi (Sinema Filmi) – 2016, No:309 – 2016 (Yıldız Sarıhan), Özlem Tok.


tıkla>>>Ufak Tefek Cinayetler Dizisi Çalan Yabancı Şarkılar<<<tıkla


Özlem Tokgöz’ün En Çok Sevilen Sahnesi İzle