Ufak Tefek Cinayetler Arzu Neden Edip Öldürdü? Şok Detay!


Güncelleme: 24 Ekim 2018 : 00:08
0

Ufak tefek cinayetler 23 Ekim Salı günü 38 bölüm ile ekranlara geldi. Elif’in katilin kim olduğu bu bölümde ortaya çıktı. Arzu ve Mehmet Ekici öldürmüşlerdir? Ufak tefek cinayetler Arzu neden Edip’i öldürdü?

İyileriyiler ve kötüler arasındaki savaşın en net gösterildiği Ufak Tefek Cinayetler dizisi heyecanlı bir bölümle ekranlara geldi. Başkomiser Kemal edip cinayetini derinlemesine işlerken bazı ayrıntıları ulaşmıştır. O yanında yardımı ile kantine bir adım daha yaklaşan Oya ve Cemal Arzu’nun Edip’i öldürdüğünü ortaya çıkarırlar.

“İyi tarafından bakabiliyor musun bu olaya” İşte bu cümle her şeyin açıklaması gibi. Tabi akıllarda hiç bir araya gelmeyen Edip ve Arzu arasındaki bu bağlantının nasıl oluştuğu. Neredeyse hiç konuşmadığı Edip’i Arzu neden öldürdü. İlk sezon ev hanımı olup elleri çamaşır suyu kokan Arzu, şimdi elleri kan kokuyor.

“nasıl yapabiliyorsunuz bunu aklım almıyor” diyen Arzu nasıl bir anda katil oldu. Aslında Arzu tek başına katil değil. Çünkü sadece Arzu katil olsaydı korkak Taylan herşeyi anlatırdı. Mehmet, Taylan, Merve, Pelin hepsimin ortak kararıydı Edip’in ölmesi. Ve bir ince ayrıntı daha. Edip “gözlerinin içine baktım ve gözlerinde ölümü gördüm” diyor. Ama çok bariz bir şekilde Arzu’nun arkadan yaklaştığı belli.

Bu bir hata olamaz. Kamera açısı bariz bir şekilde Arzu’nun arkadan yaklaştığını bize gösteriyor. Edip2in konuşması ve Arzu’nun arkadan yaklaşması biz seyircilere bir mesajdır. Bize şunu diyorlar; “siz şu anda katili Arzu olarak biliyorsunuz ama bilmediğiniz bir şeyd aha var” Merve tam Edip’in karşısında olan birisi. Merve’nin bu işte parmağı var. Hemde öyle böyle değil.