Ufak Tefek Cinayetler Arzu Kimdir? Tülin Özen Kimdir?


Güncelleme: 2 Ekim 2017 : 21:26
0

Ufak Tefek Cinayetler dizisindeki Arzu karakterini canlandıran Tülin Özen kimdir? Tülin Özen daha önce hangi dizilerde oynadı? Ufak Tefek Cinayetlerin Arzu’su Tülin Özen’i sizler için araştırdık.

4 kadın başrolü ile televizyon dizileri içindeki farkını ortaya koyan Ufak Tefek Cinayetler Star Tv ekranlarının yeni sezon için hazırladığı dizilerden birisi oldu. Dizideki Arzu karakteri için birbirinden ünlü isimlerin adı geçse de en son karar verilen isim Tülin Özen oldu.

Ufak Tefek Cinayetler Esra Kim? Gerçek Adı Sevgilisi

Gökçe Bahadır, Bade İşçil, Aslıhan Gürbüz ve Tülin Özen’den oluşan 4 kadın başrol oyuncusu olan dizi için Burçin Terzioğlu ile anlaşma yapılmaya çalışılmış olsa da Burçin Terzioğlu son anda diziden vazgeçmişti.

Ufak Tefek Cinayetler Dizisi Arzu Kimdir? Tülin Özen Kimdir?

1980 doğumlu olan oyuncu aslen Artvinlidir. İzmir Bornova Anadolu Lisesinden mezun olduktan sonra İstanbul Teknik Üniversitesi Elektronik Mühendisliği bölümünü kazanmıştır. Bu bölümde 2 sene okuduktan sonra asıl istediği mesleği yapmak için bu bölümü bırakarak Yeditepe Üniversitesi Konservatuar bölümüne başlamıştır.

Okul hayatı devam ederken çeşitli tiyatrolarda da yer alan oyuncu 2002 yılında En Son Babalar Duyar isimli dizide rol almıştır. 2004 yılında yer aldığı Meleğin Düşüşü isimli sinema filmindeki rolü ile Antalya Altın Portakal Film festivalinde en iyi kadın oyuncu seçilmiştir. Daha sonra Cennetin Çocukları, Kapalı Çarşı, Üsküdar’a Giderken, Aldırma Gönül gibi dizilerde yer almıştır.

Tülin Özen 2014 yılında Cem Yılmaz’ın yazıp yönettiği Pek Yakında isimli sinema filminde de Arzu karakterini canlandırmıştır. Ufak Tefek Cinayetler dizisinde de Arzu karakteri ile ekran karşısına çıkacak olan oyuncuya biz de başarılar diliyoruz. Siz Tülin Özen’in canlandırdığı Arzu karakterini beğendiniz mi? dizi ve oyuncu hakkındaki görüş ve önerilerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

Ufak Tefek Cinayetler Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede?