Ufak Tefek Cinayetler 6 Mart Neler Olacak? 19. Bölüm Fragman


Güncelleme: 27 Şubat 2018 : 23:53
0

Salı akşamlarının ilgiyle takip edilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler yayın hayatına tüm hızıyla devam ediyor. Son bölümüyle yine izleyenleri ekrana kilitleyen dizinin yeni bölümünde neler yaşanacak? Burcu-Arzu savaşında işler nereye varacak? Sarmaşık’ta herkes açısından işler sarpa sararken dizinin 6 mart salı yayınlanacak bölümünde neler yaşanacak? Ufak Tefek Cinayetler 19. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 


Ufak Tefek Cinayetler İnci Kim? Gerçek Adı?


Geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümde Burcu’nun hamile olduğu haberleri Sarmaşık’ta herkes tarafından duyulmuş ve ortalık çalkalanmıştır. Merve ise yeni oyunları ve planlarıyla bütün ilgiyi üzerine çekmeyi başarmıştır. Evine hırsız girdiği yalanıyla ortalığı ayağa kaldıran Merve’nin planı Arzu sayesinde ortaya çıkacaktır. Kendi planladığı oyunun delillerini ortalıkta bırakan Merve için mutsuz son çok yakındır. Bu sefer istediği olmayacaktır.

Oya ve Serhan arasında her şey tam düzeldi derken sorunların üst üste gelmesi ve bir türlü bir araya gelememeleri ise dizide heyecanı daha da artırdı. Diğer taraftan Burcu ve İnci’nin aynı anda talip olduğu evi kim alacak? Merve’nin yanında olduğu Burcu mu yoksa Oya’nın en yakın dostu İnci mi? Burcu’nun kontrol için Oya’ya gitmesi ve her şeyin ortaya çıkmasına ramak kalması ise olayların fitilini daha alevlendirecek.

Entrika, yalan ve aksiyonun her geçen gün daha arttığı Ufak Tefek Cinayetler 6 mart 19. bölümde neler yaşanacak? Ufak Tefek Cinayetler 19. bölüm fragman ve özeti...