Ufak Tefek Cinayetler 27 Mart Neler Olacak? 22. bölüm Fragmanı


Güncelleme: 20 Mart 2018 : 23:02
0

Ufak Tefek Cinayetler 22. bölümde işler iyice içinden çıkılmaz hale gelmiştir. Herkes Sarmaşık’ta soğukkanlı bir katil olduğundan emindir. Fakat kimse bu katilin kim olduğunu bilmiyor. Merve Arzu’dan, Pelin Merve’den şüphelenirken gerçek katil kendini gizlemeye devam ediyor.

Dizinin son bölümünde Oya kapatıldığı buzhaneden kurtulmuştur. Fakat yaşadıklarının etkisinden çıkamamıştır. Oya’nın bu zor anlarında yanında Serhan olmuştur. Serhan Oya’ya bunu yapanın Merve olduğundan emin bir şekilde ondan itiraf etmesini bekler fakat Merve Serhan’a istediğini vermez. Serhan tam ilişkilerini Merve’ye söylemek üzereyken Merve’nin öfkesini gözlerinde hissetmiş ve Oya’ya zarar vermesinden korkarak susmuştur.

Öte yandan Merve ve Pelin’in aylar önce kumpasla sürdürdükleri Tunç ortaya çıkmış ve onlara yavaş yavaş Sarmaşık’ı onlara zindan etmeye başlamıştır. Güç gösterisi yapmak için uğraşan Merve bir aile dramına yol açar.

Burcu ise Arzu’nun kendini ittiğini söyleyip bebeğini düşürme numarasıyla Mehmet’i ve etrafındakileri kandırmıştır. Fakat yalanlar ortaya çıkmak içindir. Oya Burcu’nun hamile olmadığını en başından beri Mehmet’i kandırdığını açıklamıştır. Ayrıca Oya’yı oraya kapatanın Burcu olduğu da yapılan araştırmalar neticesinde ortaya çıkmıştır.

Sarmaşık’ta herkes Oya’yı buzhaneye kapatanın Arzu olduğuna inanmış ve onu sadece linç etmedikleri kalmıştır. Oysa bunun Arzu ile hiç bir ilgisi olmadığı ortaya çıkacaktır. Kendini bir türlü ispat edemeyen Arzu’nun imdadına yine Oya ve Serhan koşmuştur. Oya ve Serhan düzenledikleri bir yemekle Mehmet’e tüm gerçekleri açıklamıştır.

Şimdi emellerine ulaşamayan Burcu bundan sonra daha tehlikeli bir hal alacaktır. Yaşananların Arzu’yla hiç bir ilgisi olmaması Mehmet ve Arzu ikilisinin nasıl etkileyecek?

Ufak Tefek Cinayetler 27 mart neler olacak? Ufak Tefek Cinayetler 22. bölüm fragmanı ve tüyoları..