Ufak Tefek Cinayetler 2 Ocak Salı Var Mı Yok Mu? Neden Yok Neden Yayınlanmıyor?


Güncelleme: 26 Aralık 2017 : 10:51
0

Star Tv’nin sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler 2 Ocak Salı var mı yok mu? Ufak Tefek Cinayetler 2 ocak salı neden yok neden yayınlanmıyor? Ufak Tefek Cinayetler yeni bölüm ne zaman? Yılbaşı yaklaşırken en çok merak edilen ve araştırılan konular arasında dizilerin yeni yılın ilk haftası yayınlanıp yayınlanmayacağı oldu.  Tüm bu soruların yanıtını haberimizin devamında yer verdik.


Kadın 2 Ocak Neden Yayınlanmıyor? Bitti Mi Final Mi Yaptı<<<TIKLA


Ufak Tefek Cinayetler en yakın rakibi olan Kadın dizisini geride bırakarak bu hafta da yerini korumayı başardı. Ufak Tefek Cinayetler bu reytinglerle devam ederse 2. sezonu garantiler. Dizi ekranlarda izlediğimiz bir çok projeden farklı bir senaryoya sahip. Yabancı dizilere taş çıkartan Ufak Tefek Cinayetler her kesimden insanın ilgiyle takip ettiği sıra dışı bir dizi.

Dizinin takipçilerine kötü haberi verelim. Ufak Tefek Cinayetler 2 Ocak salı akşamı yeni bölümü ile ekrana gelmeyecek. Dizi oyuncuları ve set ekibi yeni yılın ilk haftası tatil yapacak. Sadece Ufak Tefek Cinayetler değil aynı gün yayınlanan tüm dizilerin yeni bölümü yayınlanmayacak. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Kadın ve Kızlarım İçin dizileri de 2 Ocak salı akşamı tekrar yada özel bölümleriyle izleyici karşısına çıkacak.

Başrollerinde Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Bade İşçil, Tüln Özen, Mert Fırat, Ferit Aktuğ, Yıldıray Şahinler ve Selim Bayraktar’ın rol aldığı Ufak Tefek Cinayetler 9 ocak salı yeni bölümü ile ekrana gelecek.


2018 YILBAŞI KANALLARIN YAYIN AKIŞLARI<<<Tıkla