Ufak Tefek Cinayetler 16. Bölüm Fragmanı-13 Şubat Neler Olacak?


Güncelleme: 7 Şubat 2018 : 00:02
0

Star Tv ekranlarında gerilimi hat safhada tutan Ufak Tefek Cinayetler’de bulmacanın parçaları birleşmeye başlıyoer gibi. Katil kim maktul kim derken dizide çok farklı olaylar olmaya devam ediyor. Ufak Tefek Cinayetler 16. Bölüm Fragmanı, ne tür gelişmeler bizleri bekliyor. Serhan Merve’den ayrılma kararı almıştır. Oya’ya giden Serhan artık gemileri yakmış ve kendisini mutlu hissettiği yerde olmak ister.

Diğer taraftan Taylan Pelin’i terk etmiştir ancak Pelin’in intihar süsü Taylan’ı geri getirmeye yetmiştir. Mehmet ise Arzu’dan ayrılmasının pişmanlığını yaşamanın yanı sıra kalbini yeniden Arzu’ya kaptırmaya başlamıştır. Ancak son dakikada yaşanan okul yangını her şeyi alt üst etmiştir. Nilay okulda mahsur kalmıştır. Berk’i de yanına alan Nilay temizlik odasında kendilerini ateşten korumuş ve kurtulmanın yollarını aramıştır.

Yangın olayı kötü bir gelişme gibi görülürken aslında tüm oyunun kurallarını değiştirmiştir. Gerçek hayat bir oyun gibi gözükürken ölüm akla gelince tüm oyun değişmektedir. Sarmaşık’ta da böyle olmuştur. Tüm ayrılıklar, küskünlükler unutulmuştur. Ancak Sarmaşık’ta tüm dengeleri değiştirecek bir gelişme vardır. Havada boşanma kokusu ağır basmaktadır. Arzu ve Serhan cephesinde sular durulmaz. Merve bölgenin en iyi avukatını arar. Avukatla yaptığı konuşma sonrası iyice kafası karışan Merve, Serhan’ın aşık olduğunu konusunda tedirgindir. Oya’dan yana şüpheleri artan Merve, kılıcını çekmiş Oya’nın evine gider.

Ufak Tefek Cinayetler 16. Bölüm Fragmanı-Güncellenecektir