Touch Your Heart ve Hatch Dizilerinin Senaryo Okumaları Yapıldı


Güncelleme: 18 Aralık 2018 : 12:26
0

2019 yılında yayımlanacak olan ve özellikle diğer ülkelerdeki hayran tarafından beklenen iki dizi Touch Your Heart ve Haechi için ilk senaryo okumaları yapıldı. Senaryo okumaları oyuncuların hepsinin toplandığı ve rolleri ile diğer karakterler arasındaki bağı kurmalarını sağladıkları bir etkinliktir. Bu senaryo okumaları ile tam oyuncu kadrosu hakkında da bilgi sahibi olduk. İşte Touch Your Heart ve Hatch yapımlarına ait fotoğraflar ve oyuncu kadroları hakkındaki bilgiler:

Touch Your Heart

Touch Your Heart kdramasının (Kore dizisi) Ocak ayında Encounter (Boyfriend) dizisi bittikten sonra başlayacağı düşünülmektedir. Bu senaryo okuma fotoğrafları ile dizide Lee Dong Wook ve Yoo In Na’ya Shin Dong Wook, Son Sung Yoon, Oh Jung Se, Park Kyung Hye, Kim Hee Jung-I, Oh Eui Sik, Park Ji Hwan, Lee Joon Hyuk-I, Jang So Yeon, Shim Hyung Tak gibi isimlerin eşlik edeceğini gördük. Touch Your Heart dizisi hakkında daha fazla bilgi almak isteyenler Lee Dong Wook ve Yoo In Na’nın Yeni Dizisi Touch Your Heart Ne Zaman Başlayacak? yazımıza bakabilir.

Hatch – Haechi

Hatch Kore dizisi (Haechi) için daha önceki yazımızda Jung Il Woo, Kwon Yool, Park Hoon ve Go Ara’nın rol alacağını söylemiştik. Dizinin şubat ayında My Strange Hero dizisi bittikten sonra başlaması beklenmektedir. Kaç bölüm süreceği hakkında henüz bilgi verilmedi. Dizide bu dörtlüye Lee Kyung Young, Kim Kap Soo, Han Sang Jin, Lee Pil Mo, Nam Gi Ae gibi isimlerin eşlik edeceğini öğrendik. Dizi hakkında daha fazla bilgi almak isteyenler Aktör Jung Il Woo Askerden Yeni Dizi Haberiyle Döndü yazımıza göz atabilir.
Ocak ve Şubat aylarında başlayacak bu iki dizinin 2019’un ses getiren yapımlarından olacakları düşünülmektedir. İki dizinin kadrosunda da sevilen oyuncular bulunmaktadır. Touch Your Heart, romantik türünde bir yapım olurken Hatch dizisi daha çok aksiyon ve tarihi türünde olacaktır. İki dizinin de senaryo okumalarında oyuncuların uyumlu olduğu ve karakterler ile uyuştukları görülmektedir. Böylece 2019 için bizi iyi yapımların beklediğini söyleyebiliriz.