Aktör Jung Il Woo Askerden Yeni Dizi Haberiyle Döndü


Güncelleme: 1 Aralık 2018 : 12:47
0

Kore dizilerinin aranan yüzlerinden biri olan Jung Il Woo 2016’nın Aralık ayında gittiği askerlikten Türkiye tarihiyle 30 Kasım 2018 tarihinde döndü. Askerliğin kendisine çok şey kattığını ve değiştiğini belirten Jung Il Woo yeni dizide bulunacağının da haberini verdi. Aktörü bekleyen hayranları için sevindirici bir haber oldu. Tüm soruları cevapladıktan sonra hayranlarına el sallayarak alandan ayrıldı.

Jung Il Woo’nun oynayacağı yeni dizi hangisi?

Jung Il Woo yeni oynayacağı dizinin ismini Haechi (Hatch) olarak açıkladı. 2019 yılının Şubat ayında yayınlanması beklenmektedir. Dizi Kore’nin Joseon döneminde geçmektedir.  farklı karakter ve mevkiiye ait kişinin nasıl bir araya geldiğini anlatmaktadır. Konu hakkında daha fazla ayrıntılı bilgi verilmemiştir. Ocak ayında bilgilerin yayınlanması beklenmektedir. Dizinin oyuncuları ve karakterleri ise şu şekilde olacaktır:

Jung Il Woo: Lee Geum karakterini oynayacaktır. Lee Geum zeki bir prenstir. Prensin annesi fakir bir aileden gelmektedir. Bu durumun onun hayatında soruna yol açacağı düşünülmektedir.

Goo Ara: Yoo Ji karakterini oynayacaktır. Yoo Ji sarayda bir damodur. Damo çay servisi yapan kızlara verilen bir isimdir. Dövüş sanatları ve yabancı diller konusunda çok iyidir.

Kwon Yool: Park Moon Soo karakterini oynayacaktır. Park Moon Soo memur olmak için sınava hazırlanmaktadır. Zeki biri değildir ama dürüsttür. Bu dürüstlüğü sayesinde dikkat çekmektedir.

Park Hoon: Dal Moon karakterini oynamaktadır. Dal Moon ünlü bir palyaçodur ve dövüş sanatlarında iyidir.

Dizinin çekimlerine ne zaman başlanacağı hakkında bilgi verilmemiştir. Aralık ayının sonu veya Ocak ayının başında çekimlerin başlayacağı öngörülmektedir.

Jung Il Woo’yu daha yakından tanıyalım!

9 Eylül 1987 doğumlu Koreli bir aktördür. İlk dizisinde 2006 yılında oynamıştır. Dikkatleri üstüne çektiği ilk yapım 49 Days adlı dram dizisidir. Bu diziyle beraber başrol olacağı yapımlar artacaktır. Flower Boy Ramyun Shop dizisi ile daha fazla kişinin ilgisini çekmişti. Böylece reyting rekortmeni olan The Moon Embracing The Sun dizisinde yerini aldı. Şu ana kadar 13 dizide oynayan aktör aynı zamanda 4 filmde de rol almıştır. 14. dizisi olan Haechi için geri sayım başladı. böylece yaklaşık 2 yıldır uzak kaldığı ekranlara geri dönecek.