The Light in Your Eyes (Dazzling) Konusu ve Oyuncu Kadrosu Açıklandı


Güncelleme: 21 Aralık 2018 : 02:25
0

The Light in Your Eyes Kore dizisi 2019 yılında başlayacak olan yapımlardan biridir. Dizinin başlangıç tarihi başta Ocak olarak düşünülüyor. Dizinin ilk senaryo okumalarına 26 Eylül 2018 tarihinde başlanıldı. Çekimler ise Ekim ayında başladı. The Light in Your Eyes dizisi JTBC kanalında yayımlanacak fakat hangi günler yayımlanacağı ve kaç bölüm süreceği hakkında henüz bir açıklama yapılmadı. Dizinin yönetmenliğini Detective K film serisinden tanıdığımız Kim Suk Yoon yapacaktır. Senaryoyu ise yine aynı serinin senaryosunu yazan Lee Nam Kyu ile Kim Soo Jin ikilisi üstlenmiştir.

The Light in Your Eyes dizisinin konusu:

The Light in Your Eyes romantik – komedi türünde bir yapım olacaktır. Kim Hye Ja spiker olmak isteyen dürüst ve iyi kalpli bir kadındır. Fakat, bir gün kendisini 70 yaşında bir kadın olarak bulur. 70 yaşındaki Kim Hye Ja ayrıca özel bir güç kazanmıştır. Artık zamanı kontrol edebiliyordu. Lee Joon Ha muhabir olmak isteyen bir adamdır. Bu hayali için çok çalışmasına rağmen hayatı istediği yönde gitmemektedir. Kim Hye Ja ile karşılaşacaktır.

The Light in Your Eyes oyuncu kadrosu:

Han Ji Min: Dizide Kim Hye Ja karakterini canlandırmaktadır. 5 Kasım 1982 tarihinde doğmuştur. Han Ji Min dizileri arasından Rebirthi Padam Padam, Cain and Abel, Rooftop Prince ve Hyde Jekyll, Me yapımları en bilinenleridir.
Nam Joo Hyuk: Dizide Lee Joon Ha karakterini canlandırmaktadır.  22 Şubat 1994 tarihinde doğmuştur. Nam Joo Hyuk dizileri arasında Who Are You, Cheese in the Trap, Moon Lovers (Aşka Yolculuk) ve Weightlifting Fairy Kim Bok Joo (Sev Beni) yapımları en popülerleriydi.
Kim Hye Ja: Dizide Kim Hye Ja’nın 70 yaşındaki halini canlandırmaktadır. 25 Ekim 1941 tarihinde doğmuştur. Birçok dizi ve filmde rol almıştır. Düşlerimin Prensi oynadığı yapımlar arasıda en bilinenidir.
So Ho Jun: Dizide Kim Young Soo karakterini canlandırmaktadır. 27 Haziran 1984 tarihinde doğmuştur. Reply 1994, Mrs. Cop ve Terius Behind Me dizileriyle tanınmaktadır.
Kim Ga Eun: Dizide Oh Hyun Joo karakterini canlandırmaktadır. Style, Brain, Scent of a Women ve Jang Ok Jung, Living by Love dizileri ile tanınmaktadır.