The Lego Movie Vizyona Girmeden İlgi Toplamaya Başladı!


Güncelleme: 7 Şubat 2019 : 16:34
0

Lego Movie çocuklara hitap eden bir film gibi görünse de içerisinde sadece yetişkinlere özel olan farklı sahneler bulunmaktadır. Bu nedenle animasyonun yetişkinler için hazırlanmış olan kategorisinde izleyicilere sunulduğu öncelikle belirtilmelidir. Klasik şekilde çocuklar için hazırlanmış olan bir animasyonun dışında karmaşık ilişkilerin söz konusu olduğu bir senaryo bulunmaktadır.

Lego Movie’nin ilk filminin büyük ilgi görmesi sebebi ile ikincisinin çekilmesine karar verilmiş ve PR çalışmaları da şimdiden başlamıştır. Sunulan seslendirmelerden animasyonun alt yapısına kadar kusursuz bir sistem geliştirildiği belirtilmelidir. ABD yapımı olan bu filmin oyunculuklardan başlayarak animasyon ve maceranın bir araya getirilmesine kadar birçok konuda kusursuz bir hizmet verdiği net şekilde görülmektedir.

Senaryo Hakkında

Animasyonlarda senaryoya verilen önemin düşük olmasına rağmen Lego Movie 2 bu noktada bir istisnadır. Lego dünyasının Duplo saldırısı altında olması sebebi ile savunmaya geçilmesini ve bu mücadeleyi ele alan filmin 2019 senesinde adından en çok söz ettiren yapımlardan biri olacağı belirtilmelidir.