Temizlik Krizlerine İyi Gelen Dizi Clean With Passion For Now


Güncelleme: 2 Aralık 2018 : 03:20
0

Clean With Passion For Now dizisi farklı yapımlarla dikkatleri çeken JTBC kanalında yayımlanmaya başlayan bir romantik komedi dizisidir. 26 Kasım’da başlayan dizi her pazartesi ve salı günü izleyicileri ile buluşmaktadır. Dizinin kaç bölümden oluşacağı bilinmemektedir. Fakat izleyiciler tarafından sevildiği ve onları eğlendirdiği görülmektedir.

Temizlik sevenlerin beklediği Clean With Passion For Now dizisi neyi anlatıyor?

Dizinin konusu aynı adlı webtoondan alınmaktadır. Webtoon, internet ortamında yayımlananan ve bilgisayar yardımıyla yapılan çizgi romanlara denilmektedir. Gil Oh So biraz pasaklı ve tatlı bir kızdır. Fakir bir aileden gelmektedir ve babası ile erkek akrdeşi ile yaşamaktadır. Jang Seon Kyul ise onun tam tersi bir insandır. Kendisinin mysophobiası yani mikrop korkusu bulunmaktadır. Bu iki kişi beklenmedikşekilde yakınlaşacaktır. Gerçekten zıt kutuplar birbirini çekiyor mu?

Dizide kimleri mi görüyoruz?

İlk olarak Gil Oh So rolünde Kanal 7’de yayımlanan Bir Tutam Aşk dizisinden de tanıdığımız güzeller güzeli genç oyuncu Kim Yoo Jung’u görüyoruz. Kendisi bu dizide pasaklı ama bir o kadar da pozitif bir karakteri canlandırmaktadır.
Jang Seon Kyul rolünde ise Faith, Doctors, Pinocchio vb. dizilerden hatırladığımız Yoon Kyun Sang’ı görüyoruz. Bu dizide temizlik takıntısı olan fakat dağınıklığı seve bir kızdan hoşlanan CEOyu canlandırmaktadır.
Merhaba ikinci adam, hoşgeldin! Kore dizilerinin aranan yüzü olaran ikinci adamımızın dizideki ismi tam olarak bilinmemektedir. Sadece Bay Choi denmektedir. Bu karakteri Moon Embracing the Sun ve Big Man gibi dizilerde oynayan ayrıca yakın zamanda We Got Married programı kapsamında Kim So Eun ile beraber ülkemizi ziyarete gelen Song Jae Rim canlandırmaktadır. Bay Choi, Oh So ile aynı binada oturmaktadır. Evet tam tahmin ettiğiniz gibi kendisi Oh So’ya platonik olarak aşıktır.

İlk bölümlerde ne oldu?

Jang Seon Kyul ilk bölümlerde görücü usulü randevulara çıkmaktadır. Fakat bu kişilerde gördüğü ufak tefek sorunlar (ki bu sorunlar genelde temizlik ile alakalıydı) yüzünden randevuların hepsinden kaçmıştır. Nasıl oluyorsa şirketinde çalışan dağınık Oh So ile ilgilenmeye başlamıştır. Oh So’da beklenmedik bir şey onu çekiyordu fakat aynı zamanda kendisi de bunun garip olduğunu hissediyordu.
Dizinin özellikle 30lu yaşlardaki akıdnlar tarafından beğenildiği görülmüştür. Komik bir ara vermek isteyenlere tavsiye ederiz!