Survivor 9 Mart 2018 Ödül Oyununu Kim Kazandı? Allstar Mı Gönüllüler Mi


Güncelleme: 11 Mart 2018 : 15:28
0

Survivor 2018’de heyecan ve adrenalin giderek artıyor. All Star ve gönüllüler takımının nefes kesen mücadelesi milyonlar tarafından izlenmeye devam ediyor. Heyecan ve adrenalin bir an olsun hız kesmeden ilerliyor. Art arda oynanan ödül oyunları izleyenleri ekrana kilitlemeyi başarırken Survivor 9 mart 2018 ödül oyununu kim kazandı sorusu da yanıt aradı.

Survivor’da dün oynanan 2 ödül oyununu da Allstar takımı kazandı. İlk ödül yağ ve bulgurdu. İki takımda ödül için kıyasıya mücadele verdi. Nagihan, Sema, Turabi ve Ümit Karan’ın üstün performansları sayesinde ödülün sahibi Allstar takımı oldu. 2. oyunda yine kıran kırana bir mücadele sonucunda kazanan takım Allstar oldu. Fakat bu oyunda Allstar takımı oldukça avantajlıydı. Futbol oyunun da Ümit Karan sayesinde büyük avantaj sağlayan Allstar takımı yemek ödülünün tadını çıkarırken Gönüllüler takımı tekrar tekrar kaybetmenin verdiği üzüntüyle adalarına döndü. Survivor 9 mart ödül oyununu kim kazandı sorusunu sorarken bile sonucu tahmin ediyoruz.

Survivor 2018’de 4. haftayı geride bırakırken adaya veda eden isim Gönüllüler takımından Emre oldu. Üst üste 10 mağlubiyet yaşayan Gönüllüler takımı izleyenlere survivor tarihinde bir ilk yaşatırken Allstar takımı başarısıyla tarihe adını yazıyor. Gönüllüler takımında yer alan bütün yarışmacılar aslında kendilerine güvenerek ve inanarak geldi. Ancak karşılarında Allstar gibi tecrübeli bir takım olması onları oldukça zorladı. Son oynanan ödül oyununa gönüllüler takımı oldukça hızlı bir giriş yaptı. Allstar takımına karşı beraberliği yakaladı. O dakikalarda nefeslerimizi tutarak gönüllüler takımının kazanacağını düşündük. Fakat çok geçmeden kendini toparlayan Allstar takımı 10-6 lık bir skorla oyunu kazandı.

Allstar takımının istatistiksel olarak oyunlarda en iyi performansı sergileyen erkek yarışmacısı Ümit Karan olurken kadın yarışmacılar arasında Damla olarak açıklandı. Ve bu iki yarışmacı Enternasyonal isimli yeni oyunda Romanya ve Yunanistan’ın en iyileriyle mücadele verdi. Ümit Karan yarışmada üstün bir performans sergileyerek birinci oldu. Fakat Damla birinciliği kıl payı kaçırdı.

Sruvivor 9 mart ödül oyununu kim kazandı? Survivor 2018 9 mart oynanan ödül oyununu Allstar mı yoksa gönüllüler mi kazandı? Son oynanan ödül oyunu sonrasında Ümit Karan’ın yaptığı açıklamalar ise Gönüllüler takımını oldukça düşündürdü. Ümit Karan, karşıların dişli ve çetin bir rakip görmek istediklerini söyleyince Gönüllüler takımı en az oyun kaybetmiş kadar büyük bir yıkım yaşadılar.

Allstar takımlarının bu hafta parlayan yıldızları Ümit Karan, Damla Can, Nagihan ve Turabi olurken Gönüllüler takımında ise Anıl, Ramazan ve Funda oldu. Genel olarak bakıldığında hiç bir yarışmacının kötü bir performans sergilediğini söyleyemeyiz. Fakat Allstar takımında Merve, Turabi, Hilmicem ve Sahra gibi yarışmaya 3. kez katılan isimlerin olması ve isimlerin parkurlara aşina olması Gönüllüler takımının işini oldukça zorlaştırıyor. Özellikle Nagihan’ın hırslı kişiliği ve azmi ona hiç oyun kaybettirmiyor.

Fakat dokunulmazlık oyunlarının daha spesifik ve zorlayıcı olması gerekir. Çünkü sadece güce dayalı sadece iyi atış gerektiren ve sadece hız gerektiren oyunların dışında hepsini bir araya toplayan parkurların kullanılması gerektiğini düşünüyoruz. Böylece takımlar bütün yeteneklerini göstermiş olacak ve kazanan takım hakkıyla kazanmış olacak.

Şimdi gözler Survivor 9 martta oynanacak ödül oyununda. Survivor 9 mart 2018 ödül oyununu kim kazandı sorusuna gelince. Survivor 2018 son ödül oyununu %80 Allstar takımı kazanacak.

https://www.youtube.com/watch?v=oUy1fh3Pf2c