SURVİVOR 2019 YARIŞMACILARI BELLİ OLDU MU?


Güncelleme: 3 Ocak 2019 : 19:23
0

Acun Ilıcalı, geçtiğimiz O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında, Survivor 2019’un yarışmacılarının, önceki senelerden farklı bir şekilde seçileceğini duyurdu. Yarışmacıların kimler olacağına izleyicilerin karar vermesi bekleniyor. İşte detaylar..

İNTERNETTE ANKET BAŞLATILDI

Bu zamana dek, hep ünlüler ve gönüllüler olarak süregelen Survivor yarışmasında bu sezon farklı bir konsept uygulanacak. Acun Medya grubu sahibi olan Acun Ilıcalı, adayların belirlendiğini, ancak bununla ilgili internet ortamında bir anket başlattıklarını açıkladı. Anket sonucunda kimlerin Survivor 2019’da, Dominik’te yarışacağına seyirciler belirlemiş olacak.

ADAY LİSTESİ

Yarışmacı adayları isimleri şu şekilde ifade edildi. Emin Günenç, Emre Durak, Halim Baydur, Erdem Ekşioğlu, Hakan Kanık, Hikmet Tuğsuz, Kaan Yazgan, Asil Cengiz, Kader Karakaya, Atakan Işıkturan, Azim Kaan Güvenilir, Büşra Yalçın, Melisa Emirbayer, Özgür Özdemir, Burak Yurdagör, Müzeyyen Seren Bayülken, Okay Köksal, Sami Levi, Bora Edin, Ecem Onaram, Seda Ocak, Begüm Güven, Serpil UzunÇavdar, Simge Olçun, Sıla Rümeysa Ökçek, Sude Burcu, Sinem Kılıç, Yağız Erdoğan ve Yusuf Karakaya ankette yer alan isimler arasında geliyor. Oldukça kalabalık bir liste olduğu görülüyor. Adayların yaş ortalaması 22-35 arasında gidip gelirken, çoğunun spor eğitimi aldıkları da dikkat çekiyor. İçlerinde bir zamanlar Sefarad grubunun solisti olan Sami Levi bilinen bir isim olarak öne çıkıyor. Yarışmacı adaylarının seçiminin yapıldığı anket sonuçlandığında, sizlere gerekli bilgiyi vereceğiz. Ocak’ ayı içerisinde sonuçlanıp, yarışacak isimlerin belirleneceği tahmin ediliyor.

 

NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Acun Ilıcalı, O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında, Survivor 2019’un 2 Şubat’ta başlayacağını duyurdu. Bu sezon yarışmada Türkiye-Yunanistan rekabeti öne çıkacağını da eklemeyi ihmal etmedi. Buna ek olarak, Yunanistan ve Türkiye kendi takımlarını ayrı bir şekilde kurma görevini üstleniyor. Oyunlardaki zorluk düzeyinin de, artış göstereceği söyleniyor. Oyunlar aynı olsa da, seyirci ve yarışanları oldukça ürkütücü mücadelelerin beklediğine ifade ediliyor. Bu sebeple yarışmacı adaylarının, önceki yıllardakinden daha güçlü ve iddiali olması konusunda dikkat edildiği anlaşılıyor. Survivor 2019 hem Yunanistan’da, hem de Türkiye’de aynı zamanlarda yayına girmesi bekleniyor.