MasterChef Murat Survivor’a Gidecek Mi? Acun Ilıcalı Açıkladı


Güncelleme: 20 Kasım 2018 : 19:08
0

MasterChef Türkiye yarışmasının olaylı ismi Murat Özdemir‘in adı Survivor yarışması ile anılıyordu.

MasterChef Türkiye programında sergilediği tavırlarla olay yaratan yarışmacı Murat Özdemir’ün bu hareketleri ile Acun Ilıcalı‘nın dikkatini çektiği ve TV8‘in fenomen yarışma programı Survivor‘a katılacağı öne sürülmüştü.

Hatta geçtiğimiz hafta MasterChef programından elenmesinin nedeninin Survivor yarışması olduğu da gelen haberler arasındaydı.

Ancak TV8’in patronu Acun Ilıcalı bugün yaptığı açıklama ile iddialara cevap verdi.

ILICALI AÇIKLADI

Hürriyet gazetesinden Cengiz Semercioğlu’na konuşan Acun Ilıcalı, ‘hiçbir zaman MasterChef Türkiye yarışmacısı Murat’ı Survivor’a götürmek gibi bir düşüncesinin olmadığını’ belirtti.

‘BEN ÖYLE REYTİNG İSTEMİYORUM’

MasterChef Türkiye programında diskalifiye edilmesinin ardından mı Survivor’a götürmeme kararı aldığı sorulan Ilıcalı şu yanıtı verdi: “Hiç götürme kararımız olmadı ki vazgeçeyim… Sosyal medyada yazılıyor böyle şeyler, sonra büyük sitelere haber oluyor. Ben öyle reyting istemiyorum.”

Survivor Türkiye- Yunanistan programının yarışmacılarından biri olacağı iddia edilen Murat, sergilediği davranışlar neticesinde bu programa da başlayamadan veda etmiş oldu.

SURVIVOR NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Öte yandan Acun Ilıcalı Survivor Türkiye-Yunanistan yarışma programının Şubat ayı içerisinde TV8’de yayınlanmaya başlayacağının da müjdesini verdi.

MURAT’TAN YENİ AÇIKLAMA

MasterChef yarışmasıyla tanınan Murat Özdemir, geçtiğimiz gün bir AVM’de olay çıkarmıştı.

Yayınlanan görüntülerin ardından Murat Özdemir’den yeni açıklama geldi.

Kanal D ekranlarında yayınlanan 2.Sayfa programına telefona bağlanan Murat Özdemir, yaptıklarından dolayı pişman olduğunu belirtip; “Artık insanlar benimle çalışmak istemiyor, iş bulmakta zorlanıyorum’ dedi.

SURVIVOR’DAN SONRA KENDİMİ KAYBETTİM

Survivor’a katılıp katılmayacağı ile ilgili soruya ise ‘ben Survivor’a gidecek haberleri çıkınca inandım gideceğime, sonra kendimi kaybettim. Bana Survivor teklifi gelmedi ama ‘bekle sana bir güzellik yapılacak’ denildi. Ben de sonra biraz kendimi kaybedip terbiyesizlik yaptım.

CEBİMDE 10 LİRA PARAM KALDI

Maddi olarak da kötü durumda olduğunu açıklayan Murat, ‘Cebimde sadece 10 lira param kaldı. İş bakıyorum, daha önce çalıştığım yerlere başvurdum. Ben çalışırken yarışmaya başvurup işi bırakmıştım. İş başvurularında ‘biz sana döneceğiz’ diyorlar ben anlıyorum almayacaklarını.’ diye konuştu.