Survivor 23 Mart Cuma 2018 Ödül Oyununu Kim Kazandı?


Güncelleme: 23 Mart 2018 : 21:46
0

Hırs, güç ve takım ruhunun hakim olduğu Survivor 2018’de heyecan devam ediyor. Her geçen gün ödül ve dokunulmazlık oyunlarının da önemi artıyor. Şimdi gözler survivor 2018 23 mart cuma ödül oyununu kim kazandı kim kazanacak sorularında.

Survivor son bölüm ödül oyununu kim kazanacak sorusuna gelmeden önce haftanın değerlendirmesini yapalım. Bu hafta hem adalarda hemde parkurlarda oldukça hareketli bir hafta geçirdik. Funda boğulma tehlikesi atlatırken İpek’in burnu ağır bir hasar aldı. Ayrıca Nagihan ve Sema arasındaki tartışma ve atışma tam sonlandı derken Adem ve Turabi’nin kavgası haftaya damga vurdu.

Adem ve Turabi’nin Yunan- Türkiye karşılaşmasının ardından adalarına dönerken araçta kavga ettikleri açıklandı. İkilinin daha önce hiç bir kavgasına tanık olmadığımız için izleyenler olarak çok şaşırdık ve merak ettik. Oyun dönüşü sırasında kameralar çekmediği için görüntüler ekrana verilmedi. Fakat konseyde Acun tartışma hakkında kısa bir açıklama yaptı ve sözü Turabi ve Adem’e bıraktı.

Turabi özellikle kız kardeşlerimden çok özür diliyorum diyerek konuyla ilgili üzüntüsünü dile getirdi. Adem’de aynı şekilde rahatsızlık verdiği için takım arkadaşlarından özür diledi. Fakat konu taraflar arasında kapanmadı. Adem ve Turabi arasındaki gerginlik devam ediyor. Öte yandan Allstar takımına yeni gelen Berna ise Allstar adasında dengeleri tamamen değiştirecek.

Son dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımından eleme potasına giren Ramazan Birsen ve İpek arasından adaya veda eden isim de İpek olmuştu. Parkurlarda ve yarışlarda istatistiksel olarak en düşük yarışmacı olan İpek’in gitmesi gönüllüler takımına iyi geldi.

Çünkü Berna ve Sahra arasında önceki yıllarda şiddetli bir tartışma yaşanmış ve Berna sinirlerine hakim olamamış Sahraya tekme ve yumruk atmıştı. Ve sonuçta Berna diskalifiye olmuştu. Şimdi herkesin gözü Sahra ve Berna ikilisinde. Aynı şeyler Survivor 2018’de de yaşanacak mı?

23 Mart cuma Survivor’da ödül oyununu kim kazanacak? Yine zorlayıcı  bir parkur yarışmacıları bekliyor. Survivor 23 mart gönüllüler ve allstar takımları ödül oyununa çıktılar. Tv8’in en çok izlenen yarışması Survvior 2018’de 23 mart cuma ödül oyunu yine nefesleri kesen bir mücadeleyi izleyicilerle buluşturacak.


Survivor 2018 Turabi İle Adem Neden Kavga Etti?


Survivor 23 mart ödül oyununu kim kazandı sorusuna gelince; aldığımız sağlam kaynaklar ve bilgiler doğrultusunda son bölümde oynanan ödül oyununu Allstar takımı kazanacaktır. Gönüllüler takımı yeni gelen yarışmacılarla toparlanıp ayağı kalkarken, allstar takımı gücüne güç kattı. Şimdi tam bir Survvior karşılaşması izlemeye başladık.

23 mart 2018 cuma ödül oyununu kim kazanacak konusu hakkında  gerekli açıklamaları sizler için yaptık. Sizce Survvior 2018 23 mart ödül oyununu kim kazanacak? Görüşlerinizi bekliyoruz.