Survivor 2018 3 Mart 2. Türkiye Romanya Kim Kazandı?


Güncelleme: 3 Mart 2018 : 22:20
1

Geçtiğimiz hafta 24 Şubat cumartesi akşamı Survivor’da milli maç ruhuyla izlediğimiz Türkiye-Romanya karşılaşmasının 2. turunda yine nefesler tutuldu. İlk maçı kıl payı kaybettiğimiz karşılamanın 2. turunda daha inançlı daha azimli ve kazanma hırsıyla dolu bir takım izledik. Programın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, Gönüllüler ve Allstar takımları arasında ödül oyununun ardından kazanan takımın Romanya ile yarışacağını açıkladı. İki takım önce birbiriyle daha sonra Romanya ile çetin bir savaş verdi. İşte Survivor 2018 3 mart 2. Türkiye Romanya kim kazandı, Survivor 2018 sürpriz ödül ne sorularının yanıtı…


Survivor 2018 Nihat Doğan Ve Merve Neden Kavga Etti


Survivor son bölümde 2. Türkiye Romanya karşılaşmasını hangi takım kazandı? İşte geniş bir izleyici kitlesi tarafından merak edilen ve araştırılan soru. Survivor 2018 Türkiye Romanya karşılaşmasının ilk turunda neler yaşandı hatırlayalım. Yemek yada iletişim ödülü kazanmak için oyun alanına gelen All Star ve Gönüllüler takımı yarışın sonunda kazanan takımın Romanya ile mücadele edeceğini öğrenince büyük bir sevinç yaşadı. İki takımda Romanya ile yarışmayı yürekten ve içten istiyordu. Oyun anında iki takımda kazanmak için her şeyini ortaya koydu. Ve çetin bir mücadelenin ardından kazanan takım gönüllüler oldu.

Allstar takımı büyük  mücadele için kırmızı formalarıyla Romanya karşısına çıkarken Gönüllüler takımı yaşadıkları üzüntüyle adalarına dönme zorunda kaldı. Türkiye yarışa oldukça hızlı bir başlangıç yaptı. Hızın, gücün ve yeteneğin aynı anda konuştuğu bir parkurda takımımız 6-1 lik skorla öne geçerken Romanya yaptığı atakla birden durumu toparladı ve beraberliği yakaladı. Bununla da kalmadı 10-8 lik skorla maçı bitirmeyi başardı. Maçın sonunda Romanya kazanmanın verdiği mutlulukla ödüle doğru yol alırken Allstar takımı kaybetmenin verdiği üzüntüyle duygusal anlar yaşadı. Peki Survvior 3 mart 2. Türkiye Romanya yarışını kim kazanacak?

Merve sakatlığından ötürü yarışlarda uzun süredir yer alamıyor fakat takıma olan desteğini de esirgemiyor. Nihat Doğan ise yarışın ortasında takıma sert bir çıkış yaparak oyunda yer almadığı için tepkisini ortaya koydu. Tam yarışın en önemli yerinde gereksiz çıkışıyla takımın motivasyonunu bozan Nihat Doğan her şeye rağmen çıkışlarına devam etti. Merve ve Nihat Doğan arasında yaşanan gerilim adada da devam etti.

Survivor 2018 3 Mart cumartesi akşamı yapılan karşılaşmaya gelelim. İki takımda çok güçlü iki takımda kazanmayı çok istiyor. Öncelikle Allstar ve Gönüllüler takımı arasında bir mücadele verilecek ve kazanan takım Romanya karşısına çıkacak. Biz Gönüllüler takımının Romanya ile yarışmak arzusundan dolayı oyuna daha sıkı asılacağını düşünüyoruz. İlk oyunda Allstar takımı Romanya’ya karşı mücadele vermiş ve kıl payı galibiyeti kaçırmıştı. Bu yüzden Survivor 2. Türkiye Romanya karşılaşmasında Gönüllüler takımının yarışmasını uygun görüyoruz.

Survivor 2018 3 mart cumartesi 2. Türkiye-Romanya karşılaşmasında ülkemizi allstar takımı temsil edecek. Survivor 2018 3 mart 2.Türkiye-Romanya kim kazandı sorusuna gelince ilk karşılaşmada mağlup olduğumuz Romanya’yı ikinci karşılaşmada kazanacağız.

Sizler Survivor 2018 3 mart Türkiye-Romanya karşılaşması hakkında ne düşünüyorsunuz. Takımların performansını nasıl buldunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz…

 

https://www.youtube.com/watch?v=uR_Vg10mUDM

Comments are closed.