Survivor 2018 22 Şubat Perşembe Ödül Oyununu Kim Kazandı?


Güncelleme: 13 Mart 2018 : 14:33
3

Ekranların efsane yarışma programı Survvor 2018’de heyecan hız kesmeden devam ediyor. Milyonlarca izleyiciyi ekrana kilitlemeyi başaran Survivor 2018 22 Şubat perşembe ödül oyununu kim kazandı? Bir tarafta son 12 yılın en iyilerinden oluşan All Star takımı bir tarafta rakibinin gücünün farkında olan ve yarışlarda her şeyini ortaya koyan Gönüllüler takımı. Peki Survivor 2018 22 şubat perşembe ödül oyununu kim kazanacak? Survivor 2018 son bölüm detayları ve gelecek bölümlere özel tüyolar…


Survivor 2018 İpek Kim? İpek Yaşar İşi Yaşı Kariyeri Güncel Bilgiler


Survivor 2018’de bu hafta dokunulmazlık oyununu kazanan takım açık ara farkla All Star olmuştu. 10-3 lük bir skorla yarışı kaybeden Gönüllüler takımı eleme heyecanı yaşadı. Prosedür gereği seçilen 3 aday eleme potasına girdi. Bu isimler, Yağmur, Marcus ve Cumali oldu. Halk oylamasında adaylar arasında en düşük oyu alarak adaya ve hayallerine veda eden isim Marcus oldu.

Survivor 2018’de dün oynanan ödül oyununu uzun bir aranın ardından gönüllüler takımı kazandı. Proteinli süt ve yoğurt ödülünü kazanan gönüllüler takımı uzun bir aranın ardından yemek yemenin tadını çıkardı. Kıran kırana bir mücadelenin sonunda kıl payı ödül oyununu kaybeden takım ise All Star oldu. 20 şubat salı oynanan ödül oyununda Turabi yarışmadı. Turabi’nin yarışmaması takımın gücünü belirgin bir şekilde değiştirdi. Bugüne kadar oynanan hiç bir oyundan kaçmayan Turabi neden ödül oyununda oynamadı? Acun Ilıcalı’nın sorusu üzerine arkadaşlarının daha hevesli olduğunu onlara öncelik vermek istediğini bu yüzden oyunda yer almadığını açıklayan Turabi gelecek oyunlar içinde oldukça iddialı konuştu.

Acun Ilıcalı’nın başarılı sunumuyla ekrana gelen Survivor 2018 dün oynanan ödül oyununda Gönüllüler takımının yıldızı 3/3 yaparak Nevin oldu. Adeta bir fırtına gibi esen Nevin herkesin ilgisini çekmeyi başardı. Haftalar sonrasına ödül oyununu kazanmayı başaran Gönüllüler takımı umarız aynı başarısını devam ettirir. Söylediği her söz yaptığı her hareket adada olay olan Cumali ise 1/o yaparak takımına hiç puan kazandıramadı.

All Star Oyun İstatistikleri                                         Gönüllüler Oyun İstatistikleri

Ümit=2/2                Damla=2/2                                Anıl=3/2                Yağmur= 2/2

Hilmi=3/2                Ecem=3/1                                  Melih=2/1             Funda= 2/1

Adem=2/1                Sema=2/0                                 Marcus=2/1         Gizem = 2/0

Murat=1/0               Nagihan=2/0                             Ramazan 1/0

Survivor 2018 22 Şubat perşembe ödül oyununu kim kazandı? Survivor 2018 22 Şubat perşembe ödül ne? soruları izleyenler tarafından hiç zaman kaybetmeden sorgulanmaya başladı. Survivor 2018 22 Şubat perşembe oynanan ödül oyunu tıpkı önceki oyunlarda olduğu gibi oldukça zorlu bir parkurda yapılacak. Ödülün sahibi olabilmek için kıyasıya mücadele veren Allstar ve gönüllüler takımlarından kazanan kim oldu?

Aldığımız sağlam bilgiler doğrultusunda dün oynanan ödül oyununu kaybeden Allstar takımı Survivor 2018 22 şubat perşembe oynanan ödül oyununu Gönüllüler kazanacak.

Sizler Survivor 2018’in gidişatı hakkında ne düşünüyorsunuz? Survivor 2018 gönüllüler takımında sizin favoriniz kim? Survivor 2018 22 Şubat Perşembe oynanan ödül oyununu kim kazanacak? Yorumlarınızı bekliyoruz. 

Survivor 2018 22 Şubat perşembe ödül oyununu hangi takım kazandı?

 

 

3 YORUMLAR

Comments are closed.