Survivor 2018 2 Mart Ödül Oyununu Kim Kazandı? Gönüllüler Mi Allstar Mı


Güncelleme: 13 Mart 2018 : 14:02
0

Survivor 2018 hız kesmeden yayın hayatına devam ediyor. 3. haftayı geride bırakırken ada şartları daha da zorlaşıyor. Takımlar ödül oyunlarını kazanabilmek için kıyasıya mücadele veriyor. Zorlu parkurlarda nefes kesen mücadelenin söz konusu olduğu Survivor 2018 2 mart ödül oyununu kim kazandı? Gelmiş geçmiş en zor Survivor mücadelesini izlediğimiz Survivor 2018 ödül oyununu hangi takım kazandı?


Survivor 2018 3 Mart 2. Türkiye Romanya Kim Kazandı?


Survivor 2018’de 2. hafta adaya veda eden isim sms oylamasında en düşük oyu olarak Gizem olmuştu. Gizem’in adaya ve hayallerine veda etmesinin ardından Gönüllüler takımından Allstar takımına geçen Ecem’de sağlık problemlerinden dolayı diskalifiye oldu. Allstar takımına Ecem’in yerine Survivor 2016’da izlediğimiz Gizem Kerimoğlu’nun katıldığı açıkladı. (Gizem Kerimoğlu kim sorusunun yanıtına aşağıda paylaştığımız linkten ulaşabilirsiniz.)


Survivor 2018 Gizem Kerimoğlu Kim? Yaşı, Sevgilisi Ve Mesleği


Dün oynanan Survivor 2018 ödül oyunlarını ise açık ara farkla Allstar takımı kazandı. Survivor 2018 dün gerçekleşen oyunda 4 aşamalı bir parkurdan geçerek en iyi performansı gösteren takım Allstar oldu. Takımlar dün üst üste iki performans sergiledi. İlk ödül oyununu 10-4 lük bir skorla kazanan Allstar takımı lezzetli bir su böreğini yemeye hak kazandı. Akabinde takımlar yatak ve un ödülü için kıyasıya mücadele verdi ve kazanan yine Allstar oldu.

5-0 lık galibiyetle yatak ödülünün keyfini çıkaran Allstar takımı kazanmanın verdiği gururla adalarına döndü. Oyunun başlangıcında Damla Can ve Nihat Doğan arasında tartışma yaşansa da yarışın sonunda Nihat Doğan Damla’dan özür dileyerek ortamı yumuşattı. Gönüllülerin üt üste kaybettiği oyunlar hem kendilerine olan güvenlerini zedelerken hem de açlıkla olan savaşlarını zorlaştırıyor. Yatak ödülü için Ümit Karan, Turabi – Anıl Ramazan karlı karşıya geldi. Peki Survivor 2018 2 mart cuma ödül oyununu kim kazandı? 

Survivor 2018 2 mart cuma ödül oyununu kimin kazandığı herkes tarafından merak ediliyor. İzleyici kitlesi olarak Gönüllüler takımının ödül kazanmasını çok istiyoruz. Uzun süre aç kalan yarışmacılar hem fiziksel hemde psikolojik olarak oldukça yıprandı. Survivor 2018 2 mart cuma nefes kesen mücadelenin sonucunda kazanan takım kim oldu? Survivor 2018 2 mart ödül oyunu için hazırlanan parkur, güç, hız ve yetenek gerektiren aşamalardan oluşuyor. Oyunda şansın yeri yok iyi olan kazanacak. Peki Survivor 2018 2 mart ödül oyununu hangi takım kazanacak?

Survivor 2018 2 mart ödül oyununuALLSTAR kazandı.  Sizce Survivor 2018 2 mart cuma ödül oyununu hangi takım kazanacak? Yorumlarınızı bekliyoruz.