Survivor 2018 15 Mayıs Ödül Oyunu Kim Kazandı? 72. Bölüm


Güncelleme: 15 Mayıs 2018 : 02:44
0

Survivor 2018 15 mayıs ilk ödül oyunu izleyenler için çok keyifli fakat yarışmacılar için oldukça yorucu olacak. Zorlu, uzun ve yorucu parkurda takımlar ödülün sahibi olabilmek için büyük efor sarf edecek. Survivor 2018 15 mayıs ödül oyununu kim kazandı? 

Survivor 2018 15 mayıs ilk ödül oyununu gönüllüler kazanacak. Ardından oynanan anlat bakalım ise ünlülerin galibiyetiyle sonuçlanacak.

Dün oynanan ödül oyununu son anda atağa geçen gönüllüler takımı kazanmış ve mantı ödülünün keyfini çıkarmıştı. Survivor’da dengelerin her an değişebildiğini dün oynanan ödül oyunu sırasında bir kez daha onaylamış olduk. Çünkü oyuna hızlı bir giriş yapan ve 5 oyun üst üste alarak skoru 5-0 yapan ünlüler takımı kesin kazanır gözüyle bakarken gönüllüler takımının Arap atı misali sonradan açılmasıyla skor 7-6 oldu. Ve son olarak Turabi-Hilmicem karşılaşmasında Hilmicem’in kazanmasıyla oyun 10-7 sonlanmış oldu.

Ünlüler takımı büyük bir hayal kırıklığı yaşarken gönüllüler takımı ödülün keyfini çıkardı. Dün takımların ödül oyunu dışında yarışmacıların bireysel sembol oyunu geceye damga vurdu. Adem ve Hilmicem arasında yapılan final maçında nefes kesen bir mücadelenin ardından kazanan isim Adem oldu.

Kadınlar arasında yapılan final oyununda ise kıran kırana bir karşılaşmanın ardından sembolün sahibi Damla oldu. Yarı finale kadar gelip fakat finale çıkamayan Yağmur, göz yaşlarına hakim olamadı. Haksız da sayılmaz aylardır görmedikleri ailelerinden bir kişi adaya gelecek ve birlikte vakit geçireceklerdi. Fakat Yağmur bu muhteşem ödülün ne yazık ki Damla’ya kaptırdı. Damla ise Yağmur’un üzüntüsü üzerine sevincini çok yaşayamadı. Fakat ailesinden bir kişinin adaya gelecek olması Damla için büyük bir mutluluk.

Dün oynanan ödül oyunu sırasında Nagihan ve Anıl arasında yaşanan tartışma ise herkesi şaşırttı. Anıl’ın kendisine sert yanıt verdiğini iddia eden Nagihan Anıl’ın üzerine çok gitti. Anıl özür dilese dahi Nagihan sakinleşemedi ve bunun üzerine Anıl daha çok sinirlendi ve defalarca özür dilemesine rağmen sakinleşmeyen Nagihan’a bağırmaya başladı. İkisi de takım arkadaşlarının müdahalesiyle duruldular.

Survvior 2018’de 15 mayıs ödül oyununu kim kazandı sorusunu sizler için yanıtladık. Nagihan Anıl kavgasında kimin haklı olduğunu düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz.