Survivor 12 Nisan 2018 Ödül Oyunu Kim Kazandı? 44. Bölüm


Güncelleme: 11 Nisan 2018 : 02:02
2

Survivor 2018’de 12 nisan perşembe yine bir ödül oyunu oynanacak. Efor ve dikkat gerektiren bir parkur da kazanmaya aç bir gönüllüler takımı ve kazanmaya alışmış bir ünlüler takımı karşı karşıya gelecek. Alp Kırşan’ın eğlenceli sunumuyla aktarılan Survivor 2018 12 nisan oynanan ödül oyunu yine heyecan dolu anları izleyenlerle buluşturuyor. Survivor 12 nisan ödül oyununu kim kazandı sorusu şimdiden merak edildi.

Geçtiğimiz günlerde takımların dengelenmesi için Hilmicem, Murat ve Damla gönüllüler takımına geçiş yapmıştı. Fakat bir hafta boyunca oynanan ödül ve dokunulmazlık oyunlarının hiç birini kazanamayan gönüllüler takımı yine dengeleri alt üst etti. Hilmicem, Damla ve Murat yaptıkları açıklamalarla üstlerindeki baskının arttığını ve takımın onlardan büyük beklenti içinde olduklarını söyledi. Son oynanan 8 ödül oyununu da kaybeden gönüllüler takımı perşembe günü oynanan ödül oyununda nasıl bir performans sergileyecek çok merak ediliyor.

Kuvvet, denge, hız ve atış yeteneği gerektiren parkurda ödül için büyük bir yarış sergilendi. Engellerle başlayan yarış pistinde havuz engelinden köprü engeline kadar pek çok aşamada üstün bir efor harcanması gerekiyordu. Gönüllüler takımı uzun süredir aç olmasına rağmen yinede oyunlarda başarılı bir performans sergiliyor. En azında açık ara farkla oyun kaybetmiyor. Skor farkı 2 yada 1 oluyor. Gönüllüler takımı oyunun sonlarına doğru açlığın verdiği etkiyle enerjilerini kaybediyor. Sadece bir kez yiyecek ödülü kazansalar aslında durum çok farklı olabilir.

Survivor 12 nisan perşembe oynanan ödül oyununda yine gönüllüler takımından yana çok fazla umudumuz yok.  Ünlüler takımının taraftarları ne kadar mutlu ve gururluysa gönüllüler takımı taraftarları bir o kadar üzgün ve hayal kırıklığı içinde. Survivor 2018 12 nisan ödül oyununu kim kazandı diye sormak bile artık izleyenleri korkutuyor. Çünkü ünlüler takımı önlenemez bir başarıyla tüm oyunları alabiliyor.

Survivor 2018’de gönüllüler takımı hızlı bir başlangıç yapıp skoru ilerletse de ünlüler takımı biraz daha fazla güç kullanarak aradaki farkı hızla kapatıyor. Oldukça profesyonel ve tecrübeliler. İşin en ilginç tarafı ise Mustafa Kemal’in ünlüler takımına geçmesiyle performansındaki gözle görülür artışın gerçekleşmesi. Mustafa Kemal ünlüler takımında son haftanın en iyi performans  gösteren yarışmacısı seçildi. Gönüllüler takımında bu kadar kendini gösteremeyen Mustafa Kemal’in yükselişi herkesin dikkatini çekti.


Cumali Takım Mı Değiştiriyor? Cumali Ünlüler Takımına Geçecek Mi?


Survivor 12 nisan 2018 ödül oyununu kim kazandı sorusuna gelirsek; kazanan %80 yine ünlüler takımı olacaktır. Diğer taraftan Cumali’nin durumu ise henüz netleşmedi. Survivor 2018 12 nisan Cumali’nin ünlüler takımına geçip geçmeyeceği netleşecek.

Sizce Survivor 2018 12 nisan ödül oyununu kim kazanacak? Hangi takım ödülün sahibi olacak? Yorumlarınızı bekliyoruz. 

Survivor 2018 44. Bölüm fragmanı

 

2 YORUMLAR

Comments are closed.