Suits Uyarlaması Yapılacak Mı?


Güncelleme: 22 Ocak 2019 : 15:43
0

Ülkemizde son senelerin asıl trendi yabancı yapımların yerli uyarlamasını yapmaktır. Piyasada yer alan ve büyük ilgi gören birçok yapım aslında yabancı ülkelerde yayınlanmış ve büyük ilgi toplamış seçeneklerdir. Bu yapımların orijinallerini izleyen kişilerin yerli yapımları beğenmesi çok da mümkün olmamaktadır. Son girişimler ile beraber Suits dizisinin de yerli uyarlamasının yapılacağı belirtilmiştir. 2019 senesinde ekranlara yansıyacak olan bu yapımda hangi oyuncuların yer alacağı ile alakalı anlaşmazlıklar devam ediyor.

Diyalogların zekiliği ile dikkat çeken bu dizide oyuncuların Suits kapsamında olduğu gibi yetenekli ve konusunda yetkin olması gerekir. Avukatlar, uyuşturucu tacirleri ve çok daha fazla unsuru içerisinde bulunduran bu hikayenin kapsamlı yolculuğu sizi de içerisine alacaktır.

Senaryoda Değişimler Olacak Mı?

Senaryonun Kerem Deren’e ait olacağı düşünülmektedir. Senaryo tipi bakımından oldukça karmaşık olan Suits kapsamına toplum normlarına uygun olmayan birçok öğenin çıkarılacağı tahmin edilmektedir. Aynı durum Shameless’ın Bizim Aile dizisine uyarlanması sırasında da görülmüştür. Toplumsal normlara uygun olmayan birçok unsur diziden çıkarılmıştır.