Stil Avcıları Nüket Gelen Kimdir? Yeni Yarışmacı Yaşı, Boyu, Kilosu


Güncelleme: 27 Kasım 2017 : 21:17
1

Stil Avcıları 27 Kasım haftasına yeni bir yarışmacı ile merhaba dedi. Yarışmacının ismi Nüket Gelen‘dir. Fox Tv’nin iddialı stil yarışması yine heyecan dolu bir bölümle ekranlara geldi. 27 Kasım Pazartesi günü Çizgili Şıklık konsepti ile yarışan yarışmacılarımıza bir yeni isim dahil oldu. Stil Avcıları Nüket Gelen Kimdir? Yeni Yarışmacı Yaşı, Boyu, Kilosu ve dahası.

Stil Avcıları Nüket Gelen Kimdir? Yeni Yarışmacı Yaşı, Boyu, Kilosu nedir? 23 yaşında olan Nüket Gelen estetisyendir. Arkadaşlarının isteği ile yarışmaya katıldığını söyleyen Nüket hal ve tavırlarından ödün vermeyeceğini söylemektedir. Oldukça sivri dilli olan Nüket Gelen yarışmaya renk katacak gibi. Makyajdan çok iyi anlayan Nüket Türkiye’nin tarcı olduğunu söyleyen Nüket Melekler Takımını uçuracağını söylüyor. Eşofman giyipte bir ortama girdiğinde hep bir havasının olduğunu söyleyen Nüket Gelen oldukça iddialı.

Nüket Gelen Hakkında  Bazı Sosyal Medya Yorumları

“Gelir gelmez diskalifiye olmanın eşiğinden döndün bence olmaliydın?bir kadının en büyük stili konuşması adabı ve görgüsüdür bunlar olmadan ne giysen faydasız??? karşın daki hele idilse hiç şansın yok her açıdan?”

“İdile saldırıp ilk günden üste çıkmaya çalıştın.Ama diskalifiye olup kendini kapının önünde bulacaktın.”

Stil Avcıları Nüket Gelen Resimleri

Stil Avcıları Nüket Gelen Videosu

 

Comments are closed.