Stil Avcıları Bitti mi Final mi Yaptı? Neden Yok?


Güncelleme: 22 Aralık 2017 : 15:26
17

Fox Tv’nin sevilen stil yarışması Sitil Avcıları ile ilgili spekülatif söylemler hız kesmiyor. Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada tartışılan Stil Avcıları final yaptı bitti söylemleri bir türlü bitmek bilmiyor. Hakkında pek çok eleştiri konusu olan yarışma gündemde kalmaya devam ediyor. İki grup halinde yıldızlar ve melekeler olmak üzere iki takımın yarıştığı Stil Avcıları bitti mi, final mi yaptı veya bitecek mi, final mi yapacak sorusunu sizler için araştırdık.

Sosyal medyada, haksızlık üzerine kurulu program olduğu yönünde bir hayli eleştiri alan yarışma programı Stil Avcıları, yayınlandığı günden bu güne oldukça hızlı büyüyen fan kitlesini arkasına alarak yoluna devam etmekte. Yarışmada stil yarışmasından öte kavgalarla gündemde olmaya çalışan yarışmacıların fazla olduğu en çok yapılan eleştirilerden. Bu anlamda sessiz ancak stili ile gündeme gelen yarışmacıların ise her hafta elendiği yönünde bir çok yorumda yapıldı. Reytinglerde tutunamayan yarışmanın ise bu şekilde kavgalarla gündemde kalmaya çalışması eleştiri konusu oldu.

Bizlerinde izlenimlerine göre yarışmada bir çok farklı karakterde yarışmacı var. Bunların bazıları gerçekten iyi puanlar almasına ve takımlarına katkı sağlamasına rağmen elenip yarışmaya veda ettiler. Diğer taraftan sürekli kavga eden ve ortamı geren yarışmacıların ise hala yarışmada olduklarını görmekteyiz. Tüm bu gözlemler yapılan yorum ve eleştirilerin haklılığını ortaya koymakta. Tabi Stil Avcıları bu şekilde gündemde kalıp reyting peşinde mi, kötü giden gidişini durdurma çabası içerisinde mi bilinmez ancak, program hakkında henüz yetkili bir ağızdan açıklama gelmediğini söylemekte yarar var.

Stil Avcıları bitti mi, final mi yaptı veya bitecek mi, final mi yapacak sorularının şimdilik cevapsız kaldığını söyleyebiliriz. Ancak olası bir gelişmeyi ilk ağızdan sizlerle paylaşacağımızın altını çiziyoruz. Diğer taraftan yapımcı şirkete ve kanala bizim aracılığımız ile yorum ve eleştirilerinizi gönderebilirsiniz? Sizce Stil Avcıları final mi yapmalı, yarışmada ne tür değişiklikler yapılmalı, yorumlarınızla düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.

 

 

17 YORUMLAR

  1. Ben severek ızlıyordum bu programı bıtmesıne cok uzuldum ınankı sabırsızlıkla donmesını ıstıyorum ne olur bıtmesın

  2. Stil avcıları o kadar güzeldiki saat olarak kısa sürdüğünü düşünürken siz yayını bitırdiniz..yazık ettiniz.burada 35 arkadaş mutlaka başka kanalda başlamasını istiyoruz..reytinkleride çok iyiydi…

  3. Stil avcıları çok güzel bir yarışmaydı KIZLARIN KAVGASI ZATEN YARIŞMAYI GÜZELLEŞTİRİYORDU İNŞALLAH BÖYLE DEVAM EDER ÇÜNKÜ EVDE ÇOK SIKILIYORUZ.

  4. Stil avcıları kesinlikle final olmamalı böyle güzel bir programı final yapamazsınız lütfen bu suçlamalardanda vaz gecin

  5. Yarışma çok güzel.Kizların kavgasından bıktık ama buna kafa derler. Bu ne simariklik insanlar aç sokakta yaşayanlar var işsizler var bunlar beşyüz gömleğim var şu kadar stilim bu kadar suyum buyum ne oluyor yahu.Sİz kimsiniz yaşam amacınız ne. Modacıların hatırına izliyorum onlara saygılarımla.

  6. Bence stil avcilari bitmemeliydi yarisma cunku cok guzeldi tekrar bence yayinlanmali film bence..

Comments are closed.