Stil Avcıları 22 Aralık Cuma Kim Kazandı Kim Elendi?


Güncelleme: 22 Aralık 2017 : 15:13
0

Modanın kalbinin attığı yarışma programı Stil Avcıları bu haftada yine kıran kırana bir yarışmayı ekranlara getirecek. Melekler ve Yıldızlar takımının kıyasıya rekabetine tanıklık edeceksiniz. Stil Avcıları 22 Aralık Cuma Kim Kazandı Kim Elendi? sorularının yanıtını ve 18-19-20-21-22 Aralık tarihlerinde neler yaşandı, kimler yarıştı, hangi konseptte yarıştılar ve günlük kazanan isimler, haftanın finalini kim kazandı hepsini bu yazımız altında takip edebilirsiniz. Geçtiğimiz hafta elenen isim Yıldızlar takımından Sibel Meriç olmuştur. Geçtiğimiz haftanın finali ile ilgili haberimizi buradan okuyabilirsiniz. Diğer taraftan 18 Aralık Pazartesi günü yeni gelen yarışmacı Duygu Çevik kimdir, ilgili haberimizi buradan okuyabilirsiniz.  Yeni haftaya ilişkin tüm ayrıntıları bu haber başlığımız altında gün gün sizlere aktarmaya çalışacaz. Yeni hafta fragmanını yazımızın sonunda izleyebilirsiniz. 

18 Aralık Pazartesi Kimler Yarıştı-Konsept ve Sonuç

18 aralık pazartesi günü Berna Arıcı ile Nüket yarıştılar. Berna Arıcı ve Nüket “Gömlek Şıklığı” konsepti için alışveriş yaptı ve kıran kırana bir mücadele sonunda  Berna 24 puan ile Nuket’i yenmeyi başardı. Nuket ise 16 puanda kaldı. Haftanın ilk yarışı bu şekilde sonuçlandı. 19 Aralık Salı günü ise Berna Keklikler ve Maty yarıştı.

19 Aralık Salı Kimler Yarıştı-Konsept ve Sonuç

Berna Keklikler ve Maty “Serbest Stil” konsepti için alışveriş yaptılar. 19 Aralık Salı günü ekranlara gelen Maty&Berna duellosunu az farkla Maty kazandı. 24-22 Maty Berna karşısında haftanın Serbest Stilisti oldu. 20 Aralık Çarşamba günü ise ekranlara İdil ve Ecem geldi.

20 Aralık Çarşamba Kimler Yarıştı-Konsept ve Sonuç

20 Aralık Çarşamba günü İdil ve Ecem “Renk Şıklığı” konsepti için alışveriş yaptılar ve günün akşamı için podyumda en şok olabilmek için kıyasıya stillerini ortaya koymaya çalıştılar. Günün sonunda Ecem 23 puanla günün birincisi oldu. İdil ise takımına toplamda 13 puan kazandırabildi. Diğer taraftan sosyal medyada jurinin oylama puanları ise eleştiri yağmuruna tutuldu. Yapılan yorumlardan birisi ise şu şekilde idi; “Çok saçma puan sistemi, çok beğendik deyip 7 veriyorlar, hiç beğenmedim deyip bazısına 6 veriyorlar ama bazısına 2 veriyorlar. Puan farkı çok olmasın diye böyle veriliyor bence, puanlar çok belli cumaya heyecan kalsın mantığı”

21 Aralık Perşembe Kimler Yarıştı-Konsept ve Sonuç

21 Aralık Perşembe günü ise yeni yarışmacı Duygu Çevik sahnede idi. Duygu rakibi Buket ile “Pul Payet” konsepti için alışveriş yaptılar. Duygu da Buket’te takımlarına 21 puan kazandırdı.

22 Aralık Cuma Kimler Yarıştı-Konsept ve Sonuç

22 Aralık Cuma günü Tuğçe ve Kübra yarıştılar. Dans gecesi konsepti ile yarışan yarışmacılar takımlarına en yüksek puanı kazanmak için stillerini ortaya koydular. Tuğçe ve Kübra’nın duellosunda kazanan 25 puanın sahibi Tuğçe oldu. Ve haftanın toplam puanlarına göz attığımızda Yıldızlar 105 puanla Melekeler ise 103 puanla haftayı kapattırlar. 10.000 TL’nin sahibi ise Tuğçe oldu. Ve Stil Avcıları evine veda eden isim ise Melekler Takımından Buket oldu.

[kirmizitext]Sonuç adaletli miydi? Buket’in elenmesi doğru bir karar mı? Onun yerine kim gitmeliydi? Sosyal medyadan yapılan yorumlar neler? Sizler de haftanın analizi ile ilgili ve elenen isimle ilgili yorumlarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz. Buket’in gidişi doğru karar mı? Sizce kim gitmeliydi?[/kirmizitext]


tıkla>>>Stil Avcıları Bitti mi Final mi Yaptı? Neden Yok?<<<tıkla


Stil Avcıları 36. Bölüm Fragmanı