Stil Avcıları Duygu Çevik Kimdir?(18 Aralık Pazartesi) Yaşı,Boyu, İnstagramı


Güncelleme: 18 Aralık 2017 : 13:59
2

Stil Avcıları 18 aralık pazartesi yeni gelen yarışmacı kim? Geçtiğimiz hafta Cuma günü Stil Avcılarına veda eden yarışmacı Sibel Meriş olmuştu. Geçtiğimiz hafta Cuma gününe ilişkin analiz ve yorum yazımızı buradan okuyabilirsiniz. Sibel’in vedasından sonra yarışmaya hangi ismin geleceği ise merak edilmeye başlandı. Yarışmaya İşte Benim Stilim yarışmacılarından bir ismin katılacağı bilgisi bizlere ulaştı. net bir bilgi olmasada konu ile ilgili bir yazı hazırlama karar aldık. İşte sizler için hazırladığımız Stil Avcıları Duygu Çevik Kimdir? haberimiz.

Duygu Çevik Kimdir?(18 Aralık Pazartesi) Yaşı,Boyu, İnstagramı. Stil Avcıları yarışmacının yeni ismi Duygu Çevik’tir. Duygu Çevik 18 Aralık Pazartesi günü Stil Avcıları evine katıldı. Duygu Çevik 1996 İstanbul doğumludur. Daha önce İşte Benim Stilim yarışmasında boy göstermiş ve Nur Yerlitaş, İvana Sert, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez gibi isimlerin önünde stilini konuşturmuştur. Çok konuşgan olmadığını söyleyen Duygu konuştuğu zaman çok ağır konuştuğunun altını çizmektedir.

Doğuştan moda delisi, doğruları nettir, arkadan konuşmak istemez, takım arkadaşlarını çok beğeniyor ama kendi tarzında kimsenin olmadığını düşünüyor. Annesi ile çok vakit geçiriyor. Sürekli alışveriş yapıyor ve kendine uygun bir stili olmadığını söyleyen Duygu, her kıyafeti giyerim ve kendime yakıştırırım diyor. 21 yaşındadır ve öğrencidir. Emekli anne babanın biricik kızı. 2 haftadır kaybeden yıldızlar takımının can simidi olarak yarışmaya geldi.

Stil Avcıları Duygu Çevik Videosu

Comments are closed.