Stil Avcıları 28 Aralık Cuma Kim Kazandı? Haftanın Finali Kim Elendi? Ayrıntılı Analiz


Güncelleme: 25 Aralık 2017 : 14:19
0

Stil Avcıları moda severleri ekranlara kilitlemeye tüm hızıyla devam ediyor. Her hafta bir yarışmacının stil Avcıları evine veda ederken bir yarışmacının ise yüzünün güldüğü ve 10 000 liralık ödülün sahibi olduğu yarışmada bu hafta yani 28 Aralık Stil Avcıları büyük ödülü kim kazanacak, 28 aralik kim elendi tüm soruların yanıtı haberimizde.

Geçen haftayı kısaca bir özetlemek gerekirse 22 Aralık Cuma haftanın final günü Tuğçe ve Kübra ikilisi ter döktü. Konseptleri ise Dans gecesiydi.Bu konsepti hazırlanırken heyecan dolu dakikalar yaşadılar. Ikisi de yüksek puan almak için elinden geleni yaptı. Fakat birinin kazanması için diğerinin elenmesi gereken yarışmada Tuğçe 25 puanla birinciligi aldı. Heyecan dolu yarışmacı büyük ödül 10 000 lirayı da almaya hak kazandı. Yarışmacı arkadaşları ise yıldızlar takımı 105 melekler takımı 103 puanla yeni bir haftaya merhaba dedi.

Stil Avcıları Evinin üzücü tarafı da veda eden ismin ayrılık vaktinin geldiği andı. Her hafta bir yarışmacıya stil avcılarının kapıları kapandı.Gelenek haline gelen bu olayın yaşanmasına bu hafta Buket vesile oldu. Stil Avcilari evine 22 Aralikta veda eden isim ise Buket oldu. Stil Avcilari 25 Aralik Cuma yeni gelen yarışmacı ile yola devam ediyor.


Stil Avcıları Bitti mi Final mi Yaptı? Neden Yok?<<<tıkla


Peki sizce Stil Avcilari 28 Aralık Cuma haftanın finalinde kim elenecek? Bu haftanın performansına baktığımızda stil Avcıları 28 Aralık Cuma büyük ödülü kim alacak? 10 000 liranın sahibi kim olacak?

Güncelleme: Stil Avcıları 25 Aralık Pazartesi günü günlük yayın akışından çıkartıldı. Akıllarda Stil Avcıları final mi yaptı, yayından mı kaldırıldı sorularını oluşturan bu gelişme ile ilgili haberilerimizi aşağıdaki bağlantıdan takip edebilirsiniz.


Stil Avcıları 25 Aralık Pazartesi Var mı Yok mu?<<<tıkla