Stil Avcıları 15 Aralık Cuma Haftanın Finalini Kim Kazandı?


Güncelleme: 15 Aralık 2017 : 16:53
3

Sosyal Medya anketlerinde Stil Avcılarının favorileri Berna Keklikler , İdil ve Maty  çıkarken bakalım bu hafta Stil Avcıları’na kim veda edecek. Nuket’in aslında iyi bir insan oluşu yönünde gelen yorumların ardından sakinliğini koruduğu takdirde şampiyonluğu alacağını söyleyen bir çok yorum da yok değil. Stil Avcıları 15 Aralık Cuma kim kazandı, kazanacak diye düşünülürken, Nuket’in ilk haftdan para ödülünü alması ise yarışmada dengeleri değitirdi. Ecem’in 6 haftadır herhangi bir para ödülünü alamaması bu hafta Ecem için kötü bir haftanın olacağı yönünde yorumlandı.

Evet ayrıntılı analizimize geçmeden önce sizce bu hafta zirveye kim çıkar. Stil Avcıları 15 Aralık Cuma Haftanın Finalini Kim Kazandı? Duygu ve düşüncelerinizi yorum yaparak bizlerle paylaşabilirsiniz.

Stil Avcıları 15 Aralık cuma haftanın finali, Yıldızlar takımından Berna Arıcı ile Sibel Meriç arasındaki rekabete sahne oldu. Tuğçe juri tarafından korumaya alındı. Stil Avcıları 15 Aralık cuma haftanın finalinde yarışmaya veda eden isim Sibel Meriç oldu. Bu sonuç sosyal medya oldukça eleştirildi. Sosyal medyada şu yorum dikkatlerden kaçmadı…”Bana da kalırsa Tuğçe gitmeliydi. Ama dikkat ederseniz Sibel’in tarzıda hep koyu renkler ve klasik kiyafetlerdi. Saçlarını kullanma biçimi de öyle. Yani bunu biraz aşmalıydı. Berna Arıcı bu kadar yakın olduğu arkadaşına bu kötülüğü yaparsa ne juri ne de rakipleri acır. Ama Demet Şener, bugün benim için jurilikten düşmüştür! Yok hükmünde davranacağım ki zaten ezberledik konuşmalarını ” Jurinin Tuğçe’yi korumaya almasının haksızlık olduğunu söyleyenlerde az değildi. [kirmizitext]Siz bu sonucu nasıl buldunuz? Sizce yarışmaya Sibel’in veda etmesi doğru mu?[/kirmizitext] [mavitext]Yorumlarınızı bekliyoruz.[/mavitext]

Başlıca Sosyal Medya Yorumları:

-“Sirf kavga olsun diye tüm kavgaciları koruma altina aldilar ve en iyi giyinenleri elliyolar sibel hem ahlakli hemde iyi giyinen biriydi tugce veya berna keklikler gitmeliydi”

-“Yani bu nasil bir program o tugcenin aglamakli suratini daha ne kadar gormeliyiz kizin dogru duzgun geldigi olmadi bide koruma altina almazlarmi ya illa bi reyting mi yapicaksiniz”

-“Bu Tugceni neden sakliyorsunuzzzz!!!!!! Sinir oldumnnm artik izleyemiyorum bu ne yaaaaaaaaa !!!!!! Bende diyordum ki normal bir stil proqrami yine kavqa yine kavqa Tugce ne zaman gider o zaman daha iyi bi proqram olur !!!! yani proqram yapiyorsunuz izliyoruz amma bu kadar haksizlik yapmayin insanin psikolojisi yipraniyo stil konuwmasindan cok kavqa var !!! Ayrica bu Tugceni neden koruyor juriler? Nefret etdim resmen!”


tıkla>>>Stil Avcıları 18 Aralık Pazartesi Yeni Yarışmacı Duygu Çevik Kimdir? Yaşı,Boyu, İnstagramı<<<tıkla


-“Saçmalık kadın her çıktığında kazanıyor Tuğçe denen kendini beğenmiş rol tutkunu düşük puanı aldığı halde koruma altına alınıyor tamamıyle kurmaca bir yarışma o kadar kusur bulup İdil’e hepsi 9 veriyor gözlere takılan kişi kıza 8 veriyor adaletli olmadı bence puanlar”

-“Ben artık izlemiycem. Kötü puan alanlar korumaya alınsın iyiler gitsin. Hele o tuğçenin bir kere eşleşmede iyi puan aldığını görmedim. İyice saçmaladılar. Ne anlamı kaldı iyi puan almanın. En iyi 2. Puanı al elen takım seni sevmiyo diye olduuuuu”

3 YORUMLAR

  1. Gerçekten cok haksızlık dolu bir program.tugceyi begenmeyip koruma altina aliyorlar gecen hafta da ugurkan erez yaptı bunu.Sibel gitmeyi asla haketmedi.Bir daha izlenmesin ki burunları sürtünsün

Comments are closed.