Stil Avcıları 8 Aralık Cuma Haftanın Finalini Kim Kazandı?


Güncelleme: 8 Aralık 2017 : 14:35
0

Stil Avcıları 8 Aralık Cuma Haftanın Finalini Kim Kazandı? Fox Tv ekranlarında modanın nabzını tutan Stil Avcıları programı hız kesmeden devam ediyor. Uğurkan Erez, Demet Şener ve Hakan Akkaya’nın jüri üyeliğini üstlendiği programda son haftada da büyük bir yarış yaşandı.

Melekler ve Yıldızlar takımının verdiği kıyasıya mücadelede bazen tartışmalar da yaşandı. Berna Arıcı, Berna Keklikler, Nüket, Kübra, İdil ve Buket yeni haftanın konseptlerine en uygun kıyafeti seçebilmek için büyük çaba sarf etti. Konsepte uygun kıyafetlerle en güzel kombini hazırlamaya çalışan yarışmacılar hafta finaline doğru büyük heyecan yaşadı.

 

Stil Avcıları 8 Aralık Cuma finaline yaklaşılırken yarışmacılarda rekabet hırsı da arttı. Jüri üyeleri, Melekler ve Yıldızlar takımı arasında seçim yapmakta çok zorlandı. İki takım da verilen konseptleri en uygun şekilde oluşturmaya çalıştığı için Stil Avcılarında büyük bir yarış vardı. Stil Avcıları 8 Aralık Cuma haftanın finalini kazanan takım henüz netleşmedi. Stil Avcıları 8 Aralık finalini kazanam yarışmacı kesinleştiğinde sizlerle paylaşacağız. Ancak net olmasa da bazı bilgiler tarafımıza gelmekte. Aldığımız bilgilere göre bu haftanın kazananı Nuket 26 puanla birinciliği alacak.

Ve kesin sonuçlar açıklandı. Bu hafta haftanın finalini Nüket Gelen kazandı. Nüket 10000 lik ödülün sahibi olmayı başardı. Takım arkadaşlarına teşekkür etti ve parayı onlara dağıttı, takım arkadaşlarının çok desteğinin olduğunu ve  onların sayesinde bu parayı almaya hak kazandığını söyledi. Melekler takımı ikinci kez büyük ödülün sahibi oldu. Takıma yeni giren Yarışmacı Nüket haftayı birincilikle bitirdi.


Stil Avcıları 8 Aralık Cuma Kim Elendi?<<<tıkla