Söz Dizisi Yavuz Ölecek mi? Öldü mü? Söz Dizisi Yavuz Ölüyor mu?


Güncelleme: 23 Kasım 2018 : 02:41
0

Star TV ekranlarının fenomen dizisi Söz’de ayrılık mı yaşanacak? Hangi oyuncu diziye veda edecek? Nasıl bir ayrılık sahnesi yaşanacak? Söz Dizisi Yavuz Ölecek mi?

Söz 60. Bölümde Neler Yaşandı?

Sevilen dizide Dragan kaybetmişlik duygusu ve kardeşini de kaybetmenin öfkesiyle Yavuz ve ekibine aynı zamanda da savcı Derya’ya karşı iyice bilenmeye başladı. Keşanlı ve Melisa cephesinde ise sıkıntılar devam ederken Tim’in Keşanlı’ya yardım edip büyük bir dövüş sahnesine imza atmaları gecenin en çok konuşulan sahnelerinden oldu.

Söz Dizisi Son Bölümde Kim Öldü? Kim Öldürdü?

Bu akşam yayınlanan 60.bölümde Dragan hırslarına ve öfkesine yenik düşüp kendi safında yer alsa da son dakika hatasını fark ettiği Nisan karakterini boğazından keserek öldürdü. Nisan karakterine hayat veren oyuncumuz ise Mine Çayıroğlu’dur. Peki Mine Çayıroğlu kimdir? İçeriğe haberimizle ulaşabilirsiniz.

Söz 61. Bölümde Neler Yaşanacak?

Söz dizisinde bu akşam heyecan dolu bir bölüm yaşandı. Gelecek hafta ise Dragan’ın şiddeti daha da yükseleceğe benziyor. Yeni bölüm tanıtımı gelmeden bunun da garantisini verelim.

Son sahnede ise Tim’in yolda ilerlediği sırada yolda bulunan bomba patladı. Peki Tim’dekiler ölecek mi? Tüm bu soruların cevabı gelecek bölümde. Yavuz ölecek mi?

Söz dizisinin 26 Kasım Pazartesi ekrana gelecek olan 61. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Söz’ün yeni bölüm fragmanında, tim, Savcı Derya ve Yavuz, Dragan’ın hain tuzağına düşüyor. Tim üyelerinin içinde olduğu minibüsün takla attığı görülürken, Yavuz ise delik deşik olmuş araçta Derya’nın kucağında hareketsiz yatıyor. Derya Yavuz’un nabzını kontrol ediyor. Söz 61. yeni bölüm fragmanında; “Yastığımız mezar taşı, yorganımız kan olsun…” şarkısı ise tüyleri diken diken ediyor. Bu şarkının sözleri okumak ve dinlemek için tıklayın

Tim’den kimin sağ kalıp kimin öldüğü bilinmiyor. Peki Söz dizisi 61. yeni bölümde kim öldü? Yavuz yaşıyor mu?

Söz 61. Yeni Bölüm Fragmanı

Yönetmen : Metin Balekoğlu / Yağız Alp Akaydın

Senaryo : Ethem Özışık