Söz Dizisi Nisan kimdir? Gerçek adı ne, oynadığı diziler?


Güncelleme: 27 Eylül 2018 : 18:14
0

Star TV’nin iddialı dizisi söze yeni bir oyuncu girdi. Nisan karakteri söz dizisine yeni giren bir karakter. TIMS&B yapım şirketinin hazırladığı söz dizisine yeni bir karakter dahil oldu. Nisan karakterini canlandıran oyuncu Mine Çayıroğlu dur. Peki Mine Çayıroğlu kimdir?

Reyting rekortmenlerinden Söz dizisinde Nisan karakterini canlandıran oyuncu Mine Çayıroğlu, dizide Uluslararası bir suç örgütünün liderinin zengin kızı Nisan’ı canlandıracak. Dizide Yavuz karakteri ile de yakın ilişki kuracak olan Nisan Yavuz ve Derya’nın arasında yan karakter olarak karşımıza çıkacak.

1977 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Mine Çayıroğlu’nun annesi Avukat babası ise eski belediye başkanıdır. Liseyi bitirdikten sonra üniversite eğitimi için Yurtdışına giden Mine Çayıroğlu 1997 yılında İngiltere’ye gitmiştir. İngiltere’de oyunculuk eğitimi alan Mine Çayıroğlu küçük yaşlardan itibaren şan dersi almıştır.

Oyunculuğun yanında müzikleri ilgilenen Mine Çayıroğlu 2004 yılında Zümrüt gibi isimli bir de albüm yapmıştır. Haluk Bilginer de oyunculuk dersleri alan Mine Çayıroğlu, 2008 yılında Bir de yapım şirketi kurmuştur. 2009 yılında müzisyen sevgilisi Özgür Gezgin ile evlenen Çayıroğlu, 2012 yılında boşanmıştır. Bu evlilikten Deniz isminde bir oğlu olmuştur.

Söz dizisi Nisan Mine Çayıroğlu oynadığı dizi ve filmler

Mine Çayıroğlu birçok dizide filmde rol almıştır. Mine çayıroğlunun rol aldığı bazı projeler şunlardır; İşler Güçler, İffet, Parmaklıklar Ardında, Beyza’nın Kadınları, Müjgan, Kırık Ayna, Yaz Günü, Kurşun Asker, Aşk güzel şeydir, Herşey oğlum için gibi birçok dizi ve film projesinde Yer almıştır.