Söz Dizisi Güler Ölecek mi? Öldü mü? Söz Dizisi Güler Ölüyor mu?


Güncelleme: 27 Kasım 2018 : 00:40
0

Star TV ekranlarının fenomen dizisi Söz’de ayrılık mı yaşanacak? Hangi oyuncu diziye veda edecek? Nasıl bir ayrılık sahnesi yaşanacak? Söz Dizisi Güler Ölecek mi? 61.bölüm son sahnesi seyircileri fena anlamda heyecanlandırdı. Heyecan ve aksiyonun bir saniye kesilmediği yeni bölümde neler yaşandı?

Söz 61.Bölümde Neler Yaşandı?

Yavuz ve Tim hatırlanacağı üzere geçen hafta saldırıya uğramışlardı son sahnede. Bu haftaki bölümde ise Yavuz’un hastanede yoğun bakıma alındığı ve heyecanı kat kat arttıran sahneler izlerken, ekibin ise saldırıdan ufak yaralarla atlattığını ve çatışmaya girmelerini izledik. Muhteşem aksiyon ve hava sahnelerini izlediğimiz bölümün sonunda ise şok etkisi yaratacak bir şey oldu ve Güler’in evde açtığı kutuda 10 saniye içinde patlayacak bir bomba çıktı ve gösterilmese de son sahnede bomba patladı. İşte tüm bu yaşananların ardından Güler ve kızı sağ kurtulacak mı yoksa ölecekler mi sorusu da kafaları karıştırmaya başladı.

Tahminlerimde yanılmazsam Güler’in kızının bu patlamada öleceğini düşünüyorum ve Güler’in tüm suçu kocasında bulacağını da tahmin ediyorum. Ama elbette yanılma payı da olabilir. Tüm bu soruların cevabı 62.bölümde yanıt bulacak.

Söz Dizisi Güler Kimdir? Oynadığı Diziler!

Sevilen oyuncunun daha önce oynadığı dizilere baktığımızda Aşka Sürgün, Sağır Oda, Elveda Rumeli, Kavak Yelleri, Mutlu Ol Yeter, Kırgın Çiçekler olmuştur.

Söz dizisi 61.bölümde nasıl izlenme aldı? Reytingler nasıl gidiyor? Bu soruların cevabını da haberimizde bulabilirsiniz.

Söz Dizisi İzleniyor mu? Reytingleri Nasıl? Total-AB-Sonuçları