Söz Dizisi İzleniyor mu? Reytingleri Nasıl? Total-AB-Sonuçları


Güncelleme: 27 Kasım 2018 : 10:22
0

Tolga Sarıtaş, Burak Sevinç, Görkem Sevindik, Eren Vurdem ve Deniz Baysal gibi isimlerin başrollerini paylaştığı Söz dizisinin son bölümü 26 Kasım Pazartesi günü Star TV’de ekrana geldi. Söz dizisi, geçtiğimiz hafta çok başarılı bir çıkış yakalarken bu hafta da aynı etkiyi gösterecek gibi. Yavuz ve timin hayatı tehlikedeysen bakalım seyirci diziyi reyting anlamında nasıl taçlandıracak?

Söz Dizisi İzleniyor mu? Reyting Sonuçları Nasıl Geldi?

Söz zorlu bir günde yayın hayatına devam etse de rakipleri arasından oldukça iyi bir şekilde sıyrılıp zirve ortaklığına oynuyor. Dizinin rakiplerine baktığımız zaman ise TV8’de Master Chef Türkiye, Show TV’de Çukur, TRT 1’de Ege’nin Hamsisi, ATV’de Kim Milyoner Olmak İster ve FOX ekranlarında ise Yasak Elma dizilerini görüyoruz.

Peki reyting sonuçları nasıl geldi? Pazar gününün zirvesinde hangi dizi yer aldı?

Yeni bölümüyle ekrana gelen Söz izlendi mi? İzleniyor mu? Reyting oranlarından ne kadar pay alabildi? Söz dizisi TOTAL grubunda ne kadar izlenme payı aldı? Söz dizisi AB grubunda ne kadar izlenme payı aldı? Söz dizisi ABC1 grubunda ne kadar izlenme payı aldı? İşte tüm bu soruların cevaplarını veren reyting sonuçları:

Reyting Sonuçları Nasıl?

Yavuz ve ekibinin hayati tehlike atlatması ve bölümün de muazzam şekilde ilerleyen senaryosunu düşündüğümüz zaman analiz ettiğimiz gibi totalde neredeyse 10 reytinge yaklaşan bir reyting profili çizdi dizi.

TOTAL

2 SOZ STAR TV 21:00 00:07 9,64 20,56

AB

4 SOZ STAR TV 21:00 00:07 6,37 14,38

ABC1

3 SOZ STAR TV 21:00 00:07 8,22 16,67

Söz dizisinin yayınlanan 61.bölüm fragmanında dikkatleri çeken şarkı hangisi? Kim Söylüyor? Sözleri nasıl? Tüm bu soruların yanıtını haberimizde bulabilirsiniz.

Söz 61.Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Annem Beni Yetiştirdi Kim Söylüyor?