Sosyal Medyaya Hangi Diziler Damga Vurdu? Sosyal Medya’nın Zirvesindeki Diziler!


Güncelleme: 19 Kasım 2018 : 23:26
0

Diziler akşam saatlerinin kuşkusuz en güzel uğraşılarından biri. Televizyonda dizilerin aldığı reytingler kadar sosyal medyada elde ettikleri oransal rakamlar, seyirci beğenileri buralardan da oldukça ilgi görüyor.

Peki hangi diziler sosyal medyayı her hafta parselliyor? Hangi diziler bu hafta çıkış yakaladı? Hangi diziler düşüşte? Tüm bu soruların yanıtı şimdi haberimizde..

Sosyal Medya’da en çok hangi dizi konuşuluyor?

Sosyal Medya’nın Zirvesinde Hangi Dizi Var? Hangi Diziler Yükselişte? Hangi Diziler Düşüşte?

Sosyal medyada bu hafta da zirvenin sahibi değişmedi. Her hafta olduğu gibi bu hafta da zirvenin adı başrollerini Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan gibi isimlerin paylaştığı sevilen dizi “Bizim Hikaye” oldu. Dizi özellikle geçen haftaya göre de ileti anlamında oldukça yüksek sonuçlar elde ederek 110 bin iletiyi aştı.

Bu haftanın zirve ortağı ise geçen haftaya göre değişim yaşadı ve oranlarını arttıran ve zirveye ortak olan dizimiz başrollerde İrem Helvacıoğlu, Ulaş Tuna Astepe ve Öykü Gürman gibi isimlerin yer aldığı “Sen Anlat Karadeniz” oldu. Dizi 69 bin küsür iletiyle reytinglerde olduğu kadar sosyal medyada da başarı elde etti.

Bu hafta reytinglerde de düşüş yaşayan, sosyal medyada da bir basamak gerileyen dizimiz başrollerini İbrahim Çelikkol ve Kerem Bürsin gibi isimlerin paylaştığı “Muhteşem İkili” oldu. Dizi bakalım bu hafta reytinglerde nasıl başarı elde edecek?

Biz sizler için ilk 3 sırada yer alan dizilere değindik. Şimdide tüm dizilerin bu hafta kaç iletiyle kaçıncı sırada yer aldıklarını yazılı olarak görelim.

1) Bizim Hikaye – 112.385 ileti

2) Sen Anlat Karadeniz – 69.443 ileti

3) Muhteşem İkili – 61.609 ileti

4) Erkenci Kuş – 53.311 ileti

5) Söz – 48.168 ileti

6) Ağlama Anne – 42.665 ileti

7) Kadın – 41.609 ileti

8) Elimi Bırakma – 38.080 ileti

9) Çukur – 37,778 ileti

10) Ufak Tefek Cinayetler – 24.718 ileti

Bizim Hikaye 48.Bölümde Neler Olacak?

Bizim Hikaye 48.Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Bizim Hikaye Barış ve Filiz Barışıyor mu?

Sen Anlat Karadeniz 31.Bölümde Neler Olacak?

Sen Anlat Karadeniz’de Düğün var! Tahir ve Nefes Evleniyor! 31. Bölüm Fragmanı İzle