Sen Anlat Karadeniz’de Düğün var! Tahir ve Nefes Evleniyor! 31. Bölüm Fragmanı İzle


Güncelleme: 19 Kasım 2018 : 09:50
0

Hayde horon tepmeye… Atv’nin izlenme rekorları kıran dizi Sen Anlat Karadeniz 31. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı… Sen Anlat Karadeniz’in 21 Kasım Çarşamba akşamı ekrana gelecek olan yeni bölümünde Nefes ve Tahir evleniyor.

Nefes’in, peşini bırakmadığı eski kocası Vedat’ın tüm kötülükleri ve planları onları ayırmaya yetmiyor. Sen Anlat Karadeniz dizisinde nihayet Tahir ile Nefes aşklarını müthiş bir düğünle taçlandırıyor.

Nefes düğünde Tahir’e büyük bir sürpriz yapıyor.

Tahir, Nefes’e evlenme teklif ediyor. Tahir, Nefes’i istemeye geliyor. Tahir’in gelinlikle gördüğü Nefes karşısında dili tutuluyor. Nefes de sevdiğine; “Bir kadın sevildikçe güzelleşirmiş… Çok seviyorsun ondandır…” diyor. Sen Anlat Karadeniz 31. yeni bölüm 2. fragmanında ise; Tahir ile Nefes masallardaki gibi bir düğünle evleniyor.

Sen Anlat Karadeniz 31. Bölüm Fragmanı

Tahir, Nefes’e; “hazır mısın?” diyor. Nefes, “seninle herşeye.. Sen?” diyor. Tahir’de; “seninle herşeye” diyor.  Nefes; “Ne kadar uzun bir yoldan geldim aslında, şimdi şu bir kaç adım o kadar güzelki…bSeninle yürüyeceğim, sana çıkan her yol o kadar güzel ki… Iyiki sen, iyili sen!” diyor. Düğunde, Nefes “hani sen hep bana; “sende Karadeniz damarı” var derdin ya, bak bakalım bende Karadenizli olmuş muyum?” diyerek horon tepiyor. Tahir ise mutluluktan göz yaşlarını tutamiyor.

Sen Anlat Karadeniz 31. yeni bölüm ile Çarşamba akşamı Atv’de. Düğüne bekleriz!