Song Joong Ki ve Jang Dong Gun’un Yer Aldığı Dizinin Çekimine Başladı


Güncelleme: 21 Aralık 2018 : 14:32
0

2019 Kore dizisi sektörüne damga vuracağı düşünülen bir yapım olan The Chronicles of Aseudal – Asadal (ismi daha kesinleştirilmedi) dizisinin çekimlerine başlanıldı. tvN kanalında 2019’un ilk yarısında başlaması beklenilen Asadal dizisinin çekimlerine Aralık ayında başlanıldı. Çekimlerin başlaması adına yapılan törende oyuncular söz aldı. Güçlü kadrosuyla dikkat çeken yapımın başrollerinde Song Joong Ki, Jang Dong Gun, Kim Ji Won ve Kim Ok Bin yer almaktadır. Törende konuşulanlar şu şekildedir:

Song Joong Ki: Neredeyse hepiniz bu dramanın seti ve diğer birçok şeyi için yardım ettiniz. Diğer çalışanlar, oyuncular ve yönetmenimiz ile bu drama için en iyi şekilde çalıştım. Bütün dikkatimi ve zamanı en iyi dramayı yapmak için harcayacağım.

Jang Dong Gun: En iyi yönetmen, senarist, set çalışanı ve yeni nesil Kore dramalarına yöne veren oyuncular ile çalışma imkanına sahip olduğum için gururluyum. Bu uzun bir süreç olacak, umarım bu yolculuğumuzun sonuna gelene kadar kimse zarar görmez (yaralanmaz).

Kim Ji Won: Böylesine harika oyunculari yönetmenimiz ve set çalışanları ile çalışacağım için heyecanlıyım. Umarım çekimler iyi geçer ve hiç kimse zarar görmez.

Kim Ok Bin: Böylesine ilgi çeken bir dramaya katılabildiğim için gururlu ve müteşekkirim. Sonuna kadar elimden geleni yapacağım. Arkadaşlığımız da daimi olacaktır.

Set ekibi: Son 20 yıldır Koreli izleyiciler farklı zaman dilimlerine ait birçok fantastik yapımı izliyordu. Ancak, bunlardan hiçbiri Kore’den değildi. Artık Koreli izleyicilerin kendi tarihinde kendi insanına ait hikayeler izleme zamanının geldiğine inanıyoruz. Lütfen 2019’da yayımlanacak olan dramamız için beklemede kalın.

The Chronicles of Aseudal dizisinin konusu

The Chronicles of Aseudal dizisi Gojoseon döneminde geçecektir. Eun Sum (Song Joong Ki) kaderinde Aseudal’a büyük bir yıkım getirmek olan bir çocuktur. Annesi onu kurtarmak için elinden geleni yapmış ve Eun Sum büyük zorluklarla büyümüştür ve tekrar Aseudal’a gelmiştir.
Ta Gon (Jang Dong Gun) Aseudal’ın savaş kahranamanıdır. Aseudal’da bulunan en güçlü kişidir. Aseudal’ın ilk kralı olmak istemektedir.
Tan Ya (Kim Ji Won), Eun Sum ile aynı kaderi paylaşmaktadır. Wahan kabilesinde bulunuyor ve görevinin farkına varıyor. Bir politikacı olmak istiyor.

Aseudal Kore dizisinin çekimlerinin 8 ay sürmesi beklenmektedir. Yayın tarihi henüz kesinleşmemiştir.