Siyah Beyaz Aşk Ebru Kim? Gerçek Adı Oynadığı Diziler


Güncelleme: 7 Aralık 2017 : 13:37
2

Siyah Beyaz Aşk dizisi Şahin’in kızı kim? Siyah Beyaz Aşk dizisi tüm hızıyla devam ederken Şahin’in yıllar önce kaybolan kızı ortaya çıktı. Peki Şahin’in kızı kim? Şahin’in kızı Ebru kim? Dizinin takipçileri bu sorulara yanıt aradı. Bizde sizler için Şahin’in kızı Ebru karakteriyle ilgili tüm merak edilenleri araştırdık.

Siyah Beyaz Aşk Bitmesin Final Yapmasın

Diziye Şahin’in kızı Ebru rolüyle dahil olan ünlü oyuncu Özgül Sağdıç. Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol’un  başrolünü paylaştığı Siyah Beyaz Aşk pazartesi akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Başarılı oyuncu kadrosu ve sıra dışı senaryosuyla dikkatleri üzerine çeken dizinin kadrosuna Şahin’in kızı Ebru rolüyle yeni bir oyuncu dahil oldu. Özgül Sağdıç kimdir?

Şahin’in yıllar önce kaybolan kızı ortaya çıkar. Fakat Ferhat, Aslı’ya Ebru’ya güvenmemesi gerektiğini söyler. Siyah Beyaz Aşk’a yeni dahil olan Ebru dizinin seyrini nasıl değiştirecek.

Siyah Beyaz Aşk Şahin’in Kızı Ebru Kim? Özgül Sağdıç

1983 yılında Diyarbakır’da dünyaya gelen oyuncu, Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Ana Sanat Dalı Oyunculuk Bölümünden mezundur. Oyunculuğun yanı sıra seslendirme sanatçısı olarak çeşitli programlarda görev yapmaktadır.  1.68 boyunda 55 kg ağırlığındaki güzel oyuncu oğlak burcudur. Genç yaşına rağmen sayısız tiyatro oyunu ve dizilerde rol almıştır. Sırlar Dünyası, Yuvadan Bir Kuş Uçtu, Beşinci Boyut, Hırsız Polis, Gölgeler, Kollama,Tek Türkiye, Küçük Kıyametler ve Ne Olur Ayrılalım  dizilerinde yer almıştır.

 

2 YORUMLAR

Comments are closed.